The Movies: Floormanager

The Movies in Amsterdam zoekt Floormanagers voor minimaal 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenThe Movies aan de Haarlemmerdijk is de oudste bioscoop van Amsterdam en een begrip voor Amsterdammers. Naast de monumentale zaal uit 1912 bestaat de bioscoop uit nog drie sfeervolle zalen, allen ingericht in een klassieke art-decostijl. In The Movies worden voornamelijk arthouse films, documentaires en de betere Hollywood-producties vertoond. De bioscoop zit nu in de laatste fase van een noodzakelijke verbouwing en verwacht begin 2023 de deuren weer te openen voor publiek.

We zijn per 1 januari 2023op zoek naar

Floormanagers

minimaal 16 uur per week

De floormanager is verantwoordelijk voor het goede verloop van de middag of avond in de bioscoop. Samen met het team zorg je ervoor dat de bezoekers een zo leuk mogelijke filmervaring hebben. Je lost problemen op, houdt een oog op de veiligheid van de bezoekers en het team, en zorgt ervoor dat alle medewerkers goed op de hoogte zijn van de laatste werkinstructies.

De floormanagers worden aangestuurd door de bioscoopmanager van The Movies. Samen met de bioscoopmanager implementeren zij het beleid van het management en dragen ze feedback en nieuwe ideeën aan voor het succes van The Movies.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

  • Aansturen van het team op de werkvloer.
  • Meewerken op de vloer.
  • Eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen tijdens het werk.
  • Host voor het publiek.
  • Cijfermatige verantwoording aan het management.
  • Oplossen roosterproblemen en ziekte vervanging.
  • Eerste verantwoordelijke voor (brand)veiligheid.
  • Inwerken nieuwe medewerkers.

Benodigde ervaring
Je hebt minimaal een jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in de horeca nodig om in aanmerking te komen voor deze functie. Je hebt sociale hygiëne en BHV certificaten, of bent om bereid die te halen.

Het fulltime salaris ligt tussen € 2.200 en € 2.700 bruto per maand. Verder bieden we 8% vakantiegeld en 25 betaalde vrije dagen per jaar. Verder kun je bij The Movies, de FilmHallen en de FilmKoepel (Haarlem) met een introducé gratis naar de film en krijg je korting aan de bar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.