Stichting Great Wide Open: Teamlid Financiën

Stichting Great Wide Open in Amsterdam zoekt een Teamlid Financiën voor 1-1,5 dag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 05-12-2022Stichting Great Wide Open organiseert de festivals Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer. Muziek staat daarbij centraal, maar het is vooral de context die deze festivals eigen maakt. Midden in de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende programmering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal te kunnen genieten.

Naast de voorbereidingen voor de fysieke evenementen organiseren we diverse projecten door het jaar heen: podcasts, makerskampen, publicaties en andere manieren om verhalen van makers die betrokken zijn bij het festival aan ons publiek en nieuwe doelgroepen te vertellen. Into The Great Wide Open ambieert daarnaast het aanjagen van veranderingen. In de manier waarop kunsten worden beleefd, maar ook door op andere wijze technisch te produceren. Een festival organiseren in de natuur verplicht de makers ertoe om dat op een verantwoorde manier voor mens en milieu te doen. Dat verwachten we ook van onze medewerkers.

Stichting Great Wide Open is op zoek naar een:

Teamlid Financiën

gemiddeld 1 à 1,5 dag in de week jaarrond, in elk geval beschikbaar op woensdagmiddagen

Taken:

 • Is verantwoordelijk voor budgetbeheer, debiteuren-administratie en het invoeren van crediteuren in de factuurverwerking-software;
 • Werkt onder aansturing en verantwoordelijkheid van het Dagelijks Bureau (MT festival) en hoofd financiën;
 • Stuurt een externe boekhouder aan;
 • Bereidt jaarlijks de accountantscontrole voor en evalueert twee keer per jaar met de controller en het Dagelijks Bureau de processen;
 • Maakt maandelijkse managementrapportages voor Dagelijks Bureau.

We zoeken hiervoor een kandidaat die:

 • Een relevante studie heeft gevolgd;
 • Ervaring heeft in financiële/administratieve functies;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent;
 • Zelfstandig kan werken;
 • Flexibel is en meedenkt in oplossingen;
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en schriftelijk;
 • Grote kennis heeft van Excel/Spreadsheets, kennis van Exact Online is een pre;
 • Affiniteit heeft met de programmering van Into The Great Wide Open.

Stichting Into The Great Wide Open ambieert een diverse samenstelling van team en activiteiten. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan iemand die de hoeveelheid perspectieven binnen onze organisatie vergroot.

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 5 december naar nienke@intothegreatwideopen.nl en je hoort zo snel mogelijk na de deadline of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op 9 of 14 december.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.