Stichting Great Wide Open: Stagiair(e) PR

Stichting Great Wide Open in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) PR voor opbouwend van 8 naar 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 02-12-2022Stichting Great Wide Open organiseert de festivals Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer. Muziek staat daarbij centraal, maar het is vooral de context die deze festivals eigen maakt. Midden in de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende programmering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal te kunnen genieten.

Naast de voorbereidingen voor de fysieke evenementen organiseren we diverse projecten door het jaar heen: podcasts, makerskampen, publicaties en andere manieren om verhalen van makers die betrokken zijn bij het festival aan ons publiek en nieuwe doelgroepen te vertellen. Into The Great Wide Open ambieert daarnaast het aanjagen van veranderingen. In de manier waarop kunsten worden beleefd, maar ook door op andere wijze technisch te produceren. Een festival organiseren in de natuur verplicht de makers ertoe om dat op een verantwoorde manier voor mens en milieu te doen. Dat verwachten we ook van onze medewerkers.

Into The Great Wide Open is op zoek naar een

Stagiair(e) PR

Opbouwend van 8 naar 40 uur per week
Medio maart t/m september 2023
Start stage flexibel in overleg

Taken

 • Ondersteunen bij het uitvoeren van marketingplannen.
 • Bedenken en ontwikkelen van content.
 • Schrijven van verschillende teksten en persberichten.
 • Beheren van social media.
 • Beheren van de website.
 • Beheren van verschillende mailboxen.
 • Opmaken en verzenden van nieuwsbrieven en mailings.
 • Coördinerende taken rondom het festival.
 • Kortom: je hebt zin om mooie dingen met ons te maken.
 • Ondersteuning productievoorbereiding en onderhoud kantoor.
 • Organiseren van teamuitjes / zomerbbq.

We zoeken hiervoor een kandidaat die

 • Een relevante studie volgt.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent.
 • Van aanpakken weet.
 • Zelfstandig kan werken. Je stagewerkzaamheden zullen deels vanuit huis gedaan worden.
 • Flexibel is en meedenkt in oplossingen in plaats van problemen.
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en schriftelijk.
 • Niet bang is om zijn / haar mening op tafel te leggen.
 • Affiniteit heeft met de programmering van Into The Great Wide Open.

Er wordt een stagevergoeding toegekend van €150,- per maand. De thuisbasis van Into The Great Wide Open is Amsterdam.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 2 december naar lana@intothegreatwideopen.nl en je hoort begin de week erop of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op 14 december. Stichting Into The Great Wide Open biedt stageplekken niet aan reeds afgestudeerden aan.

Stichting Into The Great Wide Open ambieert een diverse samenstelling van team en activiteiten. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan iemand die de hoeveelheid perspectieven binnen onze organisatie vergroot.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.