Stichting Ateliers Tilburg: Medewerker Verhuur

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) in Tilburg zoekt een Medewerker Verhuur voor maximaal 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 14-12-2022


Wil jij graag een bijdrage leveren aan het maakklimaat en zie je kansen in iedere leegstaande ruimte in Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Stichting Ateliers Tilburg (SAT) is een non-profitorganisatie die (professionele) kunstenaars en creatieve ondernemers betaalbare werkruimte biedt in Tilburg. Tilburg is een Stad van Makers. Er moeten dan ook plaatsen zijn waar gemaakt kan worden. √Čn waar het gemaakte te zien is. Naast de verhuur van ruimtes ontwikkelt SAT zich ook als een platform voor makers en werkt ze aan de bouw van een sterke on- en offline community. SAT heeft tien panden in beheer.

Medewerker Verhuur

maximaal 32 uur per week

We zoeken iemand die een goede visie heeft op de verhuur van betaalbare ruimte aan makers. Je hebt oog voor de doelgroep en je opereert vanuit een hart voor kunst, maar je bent ook zakelijk en bewaakt de afgesproken doelen. Je selecteert de juiste disciplines op de juiste plek en je weet precies wie waar zit. Je gaat mee op zoek naar geschikte nieuwe ruimtes en bent in staat een exploitatiebegroting op te stellen of mee na te denken over huurprijzen en servicekosten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zakelijke verhuur in de Nachtzuster en ga je actief aan de slag met de tijdelijke verhuur van onze leslokalen in Goretti.

Als je bekend bent met de verhuur van ruimtes, weet je dat je ook in gesprek moet over opleveren, klachten over onderhoud, betalingsachterstanden en andere zaken. Je bent in die processen duidelijk maar ook klantvriendelijk.

Onze ideale kandidaat

  • Heeft een relevante opleiding op HBO niveau en / of minimaal vijf jaar passende werkervaring
  • Heeft een hart voor kunst
  • Is bekend met de stad Tilburg en de kansen op vastgoedgebied

Wat bieden we

  • Maximaal 32 uur per week.
  • Salaris in overleg.
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltimebaan).
  • 8% vakantiegeld.
  • Pensioenopbouw.
  • Een fijne werkomgeving binnen een kleine, overzichtelijke organisatie.

Interesse?
Reageer voor 15 december 2022 door je CV en een korte motivatiebrief of filmpje te sturen naar floor@atelierstilburg.nl. Gesprekken vinden plaats in de eerste helft van januari 2023.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.