NEMO Science Museum: Dutymanager

NEMO Science Museum in Amsterdam zoekt een Dutymanager voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 11-12-2022NEMO daagt iedereen, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. We laten zien hoe bijzonder alledaagse dingen zijn of brengen abstracte wetenschap juist op een toegankelijke manier. Zo maken we kennis voor een breed publiek toegankelijk en brengen we wetenschap dichtbij. Dit doen we met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen binnen en buiten het museum.

NEMO heeft tevens drie horecagelegenheden, waar iedere bezoeker heerlijk en gezond kan eten en drinken én optimale service ervaart.

Voor het in goede banen leiden van alle dagelijkse activiteiten zoekt NEMO een:

Dutymanager

32-36 uur per week

Als Dutymanager ben jij de spin in het web van de dagelijkse gang van zaken en zorg je ervoor dat alle bezoekers een fantastische ervaring hebben en niet kunnen wachten om terug te komen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het hoog houden van onze service en werk je aan een schone, veilige en kindvriendelijke omgeving.

Dit vind je leuk om te doen

 • Zorgdragen voor het opstarten en afsluiten van het pand en voor een soepel verloop van de dag.
 • Het klaarzetten en controleren van de zalen tot het signaleren van verbeterpunten in de operationele uitvoering.
 • Het aanspreekpunt zijn voor bezoekers en opdrachtgevers van evenementen in een museale omgeving, en het creatief om gaan met onverwachte gebeurtenissen tijdens je dienst.
 • Feedback van bezoekers in behandeling nemen.
 • Het waarborgen van alle veiligheidseisen, het nemen van maatregelen waar nodig en het adequaat handelen bij calamiteiten.
 • De eindverantwoordelijkheid dragen voor de financiële dagsluiting van de ticket-, shop- en horecakassa’s.

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent energiek en van nature gastvrij en klantgericht.
 • Je bent proactief, flexibel en bent goed in problemen oplossen.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en hebt oog voor details.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Flexibele werktijden vind je geen probleem.
 • Je hebt ervaring en/of een opleiding in de event- en hospitality sector.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Dit vinden wij belangrijk
Bij NEMO streven we naar meer diversiteit in de samenstelling van het personeel. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wat je gelooft of op wie je valt, maar wél of je enthousiast bent over Wetenschap en Technologie.

Wat bieden wij
Je werkt in een dynamische omgeving in het iconische pand van NEMO in hartje Amsterdam.
Het salaris varieert afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.940 en maximaal € 3.849 bruto per maand (schaal 9) op basis van 36 uur per week, exclusief 8% vakantietoeslag. Naast werken op een geweldige locatie zul je door je aan te sluiten bij ons Duty team, deel gaan uitmaken van een gastvrij, dynamisch en vooral vriendelijk team dat je je welkom zal laten voelen vanaf de eerste dag!

Solliciteren
Stuur je motivatie en CV uiterlijk 11 december 2022 naar hr@e-nemo.nl t.a.v. Ebru Buyukdoganay o.v.v. Dutymanager. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martijn van Heemskerck (adjunct-directeur), tel: 020-53 13 141. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel: 020-53 13 195.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.