Nationale Opera & Ballet: Hoofd Gebouwbeheer

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Hoofd Gebouwbeheer voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 11-12-2022Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken een

Hoofd Gebouwbeheer

voor de afdeling facilitair & gebouw

38 uur per week

Over de functie
Als hoofd gebouwbeheer heb je een cruciale rol als initiator van het professionaliseren, verduurzamen en borgen van werkprocessen en serviceverlening. Dit doe je samen met je directe collega’s van de afdeling facilitair & gebouw maar ook met diverse interne en externe stakeholders.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het technisch gebouwbeheer, het onderhoud aan gebouwtechnische installaties en de coördinatie van schoonmaak-onderhoud. Wij vinden het daarom belangrijk dat je aantoonbare kennis hebt van technisch gebouwbeheer en met het opstellen en uitvoeren van meerjaren-onderhoudsplanningen.

Naast de aanbestedingen op het gebied van hard en soft services die onderdeel zijn van de functie ben je ook het aanspreekpunt voor ad-hoc-zaken op het gebied van gebouwbeheer, onderhoud en facilitaire services. Je moet het daarom leuk vinden om snel te kunnen schakelen tussen planningen en uiteenlopende werkzaamheden.

Als hoofd gebouwbeheer ben je onderdeel van de afdeling facilitair & gebouw. Het team bestaat uit 17 medewerkers en is onderdeel van bedrijfsonderdeel Techniek & Productie.

Wie wij zoeken
Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol. Je bent communicatief sterk en je hebt een goed gevoel voor verschillende organisatiebelangen. Ook beschik je over kritisch en analytisch denkvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen om zaken voor elkaar te krijgen. Ervaring met TOPdesk is een pre en VCA-vol een vereiste.

Lijkt het je een uitdaging om een rol te spelen binnen deze bijzondere omgeving? We moedigen je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet hecht waarde aan diversiteit en gelijkwaardigheid op alle niveaus binnen de organisatie. Wij nodigen daarom van harte iedereen uit om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender en culturele achtergrond.

Wat wij bieden

 • een jaarcontract met intentie tot verlenging;
 • het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring,
  minimaal € 2.524,- en maximaal € 3.562,- per maand op basis van een fulltime
  dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • 35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • een goede pensioenregeling;
 • uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een
  aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet;
 • opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • een bijdrage voor een sportschoolabonnement;
 • een bijdrage in reiskostenvergoeding;
 • een aanvullend verzekeringspakket.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 11 december 2022 via onderstaande sollicitatiebutton. De eerste gesprekken vinden plaats in week 50 of 51.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Suzanne van de Wolfshaar via s.vdwolfshaar@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Susan van der Meulen, adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.