Nationale Opera & Ballet: Assistent Kap & Grime

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Assistent Kap & Grime voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 11-12-2022Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in hartje Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Wil jij hieraan bijdragen?

Vanwege een sabbatical is de afdeling Kap & Grime voor de periode februari 2023 tot februari 2024 op zoek naar een

Assistent Kap & Grime

38 uur per week

Over de functie
De afdeling Kap & Grime bestaat uit 11 medewerkers. Deze medewerkers vervaardigen haarwerken en grimeren de optredende artiesten tijdens voorstellingen van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. De assistent zorgt voor secretariële en organisatorische ondersteuning zodat het hoofd Kap & Grime zo efficiënt en doelmatig mogelijk kan werken. Tot de belangrijkste werkzaamheden behoren:

  • effectief verwerken en vastleggen van zakelijke, personele en productie gebonden informatie;
  • secretariële ondersteuning: agendabeheer, correspondentie, organiseren van bijeenkomsten en incidenteel boeken van buitenlandse reizen;
  • pruikenbeheer: zorgen dat de pruiken op de juiste tijd beschikbaar zijn en worden onderhouden;
  • inkoop en beheer van Kap & Grime artikelen;
  • administratief verwerken van externe krachten;
  • communicatie en coördinatie interne en externe grimeurs: zorgen voor voldoende grimeurs en zorgen voor een goede doorloop van artiesten naar de beschikbare grimeurs.

Wie wij zoeken
Je bent een prettige, slimme collega gericht op samenwerking. Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden zonder dat je hierdoor minder nauwkeurig wordt. Je weet stress zoveel mogelijk te vermijden door te zorgen voor een goede organisatie. Je hebt contact met buitenlandse artiesten en operahuizen. Een goede beheersing van in elk geval de Engelse taal is dan ook noodzakelijk (mondeling en schriftelijk). Ongeveer drie keer per maand ondersteun je de kapper/grimeurs bij toneelrepetities door “het verkeer te regelen” tijdens de schminktijd. Je hebt geen moeite met de hectiek in dit soort situaties. Verder beschik je over ervaring met secretarieel-administratieve werkzaamheden waaronder notuleren.

Wat wij bieden
Vanwege het tijdelijk karakter van de functie zal de verloning plaatsvinden via Tentoo. Het uurloon zal worden afgeleid van het cao salaris voor deze functie: minimaal € 2.314 en maximaal € 3.267,- bruto per maand. Verlofdagen worden met het salaris uitbetaald. De afdeling Kap & Grime kent een collectieve vakantie in de maand juli.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met het afdelingshoofd Annette Stiller: a.stiller@operaballet.nl.

Enthousiast geworden?
Herken jij je in het functieprofiel? Reageer dan vooral. Je kunt tot 12 december 2022 solliciteren via onderstaande sollicitatie-button.

Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.