Museum EICAS: Medewerker Fondsenwerving, Subsidies en Donaties

Museum EICAS in Deventer zoekt een Medewerker Fondsenwerving, Subsidies en Donaties voor circa 8 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenMuseum EICAS – Van Nul naar nu

Museum EICAS wil non-figuratieve, hedendaagse kunst toegankelijk maken voor een breed (inter)nationaal publiek. Daartoe bieden we, naast de vaste collectie uit de Nul- en ZERO-beweging, wisselexposities van kunstwerken vanaf 1960. Omdat wij vinden dat kunst nooit op zichzelf staat, verbinden we kunst met wetenschap door het bieden van workshops, lezingen en publicaties.

Museum EICAS omarmt de code Diversiteit en Inclusie. Dat betekent dat wij geen onderscheid maken op basis van religie, gender, seksuele identiteit, lichamelijke of mentale beperkingen, sociaaleconomische status, opleidingsniveau en leeftijd. Iedereen is welkom om te solliciteren. Wij streven naar een zo divers mogelijk personeelsbestand.

EICAS is in dit stadium een organisatie van louter vrijwilligers. We delen met elkaar de passie voor EICAS, en gaan het volgens velen onmogelijke realiseren.

Museum EICAS zoekt een enthousiaste en deskundige

Medewerker Fondsenwerving, Subsidies en Donaties

Circa 8 uur per week

Je onderzoekt mogelijkheden op het gebied van fondsen, subsidies en andere bronnen van inkomsten. Je informeert het bestuur over de mogelijkheden op dit gebied, stelt aanvragen op en dient ze in. Natuurlijk sta je er niet alleen voor: je kunt rekenen op hulp van andere vrijwillige medewerkers van EICAS.

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast over hedendaagse kunst.
  • Je hebt ervaring met het aanvragen van subsidies en/of fondsenwerving.
  • Je hebt ervaring met het geven van advies.
  • Je hebt gevoel voor marketing.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk.

Aantal uren en werktijden
In overleg, bij voorkeur enkele dagdelen per week. Werktijden zijn vrij in te vullen, en werken kan vanuit huis.

Je wordt snel ingewerkt en draait mee in een gemotiveerd en enthousiast team van vrijwilligers.

Een kennismaking met onder andere het bestuur is de start. Daarna spreken we nader af of en hoe we in zee gaan met elkaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.