Museum Boijmans Van Beuningen: Sous Chef Banqueting

Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam zoekt een Sous Chef Banqueting voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenWerken bij een unieke evenementenlocatie op het dak van het nieuwe Rotterdamse icoon?

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiekstoegankelijke depot ter wereld met een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Op de 6e verdieping bevindt zich restaurant Renilde waar overdag de gasten van het depot worden ontvangen en waar in de avond een carte blanche menu wordt geserveerd. Er wordt gekookt op hoog gastronomisch niveau en voor de gerechten maken we zo veel mogelijk gebruik van lokale, seizoen producten. Wijnen spelen daarbij een voorname rol zodat wij onze gasten een complete beleving en een fijne avond bezorgen.

Zaal Coert bevindt zich tegenover het restaurant en daar verzorgen we wekelijks meerdere high end evenementen tot 300 personen. Het keukenteam van Renilde verzorgt ook hier het culinair waarbij we vasthouden aan ons eigen foodconcept.

Sous Chef Banqueting

38 uur per week

Wat ga jij doen?
Als sous chef banqueting ben je verantwoordelijk voor de culinaire verzorging van alle evenementen die plaatsvinden in het depot. Je schuift aan bij productiemeetings, bereidt zelfstandig alle partijen voor en je draait mee in de keuken. In overleg met de chef kok en de manager sales stel je het foodbook samen en zorg je met het team voor perfect uitgevoerde evenementen.

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van event catering bij vergelijkbare locaties;
  • Je vertaalt de filosofie van restaurant Renilde naar een uniek catering concep;
  • Je bent communicatief sterk en je krijgt energie van werken met een bevlogen team;
  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en weet om te gaan met de wisselende wensen van onze opdrachtgevers;
  • Naast event catering heb je ook ervaring in restaurantkeukens;
  • Je hebt een passie voor eten en het werken met seizoen producten.

Wij bieden
Een dynamische functie in een bruisende werkomgeving met een salaris binnen schaal VII van de horeca CAO tussen €2530,44,- en €3112,12,-.

Interesse?
Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, geven wij de voorkeur aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze webite.