MediaLane Theater: Uitvoerend Producent

MediaLane Theater in Amsterdam zoekt een Uitvoerend Producent voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenMediaLane Theater produceert kwalitatieve producties met liefde en passie voor het vak, voor de mensen die erin werken en voor de mooie theaters in ons land. We zijn altijd op zoek naar bijzondere titels in binnen- en buitenland en altijd op zoek naar nieuw talent van alle afkomst, achtergrond en gender, zowel aan de creatieve als de uitvoerende kant.

MediaLane Theater produceert kwalitatieve producties met liefde en passie voor het vak, voor de mensen die erin werken en voor de mooie theaters in ons land. We zijn altijd op zoek naar bijzondere titels in binnen- en buitenland en altijd op zoek naar nieuw talent van alle afkomst, achtergrond en gender, zowel aan de creatieve als de uitvoerende kant. Ter uitbreiding van ons team zoeken we een

Uitvoerend Producent (m/v/x)

32 tot 40 uur per week

Wat ga je doen?
Als uitvoerend producent ben je de spil in het web van één of meerdere producties. Je houdt contact met de creative teams, organiseert castings, neemt medewerkers aan, onderhandelt contracten, bewaakt de productieplanning en het productiebudget. Je zorgt ervoor dat de creatieve teams en medewerkers ondersteund worden bij het maken van nieuwe, grote producties, welke je van A tot Z zal begeleiden. Je werkt direct onder leiding van de executive producer / directeur theater en geeft leiding aan de company managers en hoofden van dienst. Je werkt daarnaast nauw samen met een productie coördinator en het commerciële team. Je werkt soms tijdens de weekends of ’s avonds.

Wie ben jij?
Je bent een productieleider die klaar is voor een volgende stap en hebt ervaring met het produceren van theater, bij voorkeur met groter, complexe projecten. Je herkent je in een persoonlijke benadering waarbij je goed kunt samenwerken met ieder type mens. Je hebt een goed zakelijk inzicht en oog voor kwaliteit. Je bent niet bang voor een ambitieuze productiekalender en veel werk.

Ons aanbod
We bieden een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt van ons faciliteiten om onderweg, in het theater, thuis of op ons leuke kantoor (met glijbaan!) te werken.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe uitvoerend producent? Stuur dan een brief en CV naar mgasst@medialane.nl. Heb je eerst nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Miel Gouda, directeur MediaLane Theater via 020-2380638 of miel.gouda@medialane.nl. Sollicitaties op dit adres worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.