Luxor Theater Rotterdam: Allround Lichttechnicus

Luxor Theater Rotterdam in Rotterdam zoekt een Allround Lichttechnicus voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenMet twee unieke theaterzalen – het 104 jaar oude Luxor en sinds 21 jaar het nieuwe Luxor – is het Luxor Theater een van de grootste theaters van Nederland. We zijn niet alleen toonaangevend op het gebied van cabaret, musicals en (internationale) theaterconcerten, maar bieden ook een breed georiënteerde stadsprogrammering waarmee we lokale artiesten in de spotlight zetten en een opstap bieden voor (beginnende) theatermakers. Met een inpandige horecagelegenheid Café Dox, die voor iedereen toegankelijk is, brengen we Luxor dichter bij de stad en de stad dichter bij Luxor.

Voor onze kleine en hechte afdeling Theatertechniek zoeken wij een Allround Lichttechnicus. Door het kleine team krijg je de mogelijkheid om mee te denken over de afdeling en de organisatie. Wij zijn op zoek naar iemand die met ons mee wil groeien. Dus zoek jij een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid en heb jij ervaring als lichttechnicus? Lees dan verder!

Allround Lichttechnicus

32 tot 36 uur per week

Jij verleent technische ondersteuning bij theatervoorstellingen, evenementen en congressen, met name op het gebied van licht. Ook ondersteuning op het gebied van geluid of video / film techniek zal deels binnen jouw werkzaamheden vallen. Je werkt nauw samen met zowel interne als externe technici. Ook draag je zorg voor het beheren van en onderhoud aan de (theater)technische apparatuur en klein onderhoud aan het pand.

Jij…

 • Hebt ervaring als lichttechnicus (in een theater).
 • Voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden.
 • Bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Bent zelfstandig én een goede teamwerker.
 • Bent flexibel in je beschikbaarheid, je bent bereid onregelmatige diensten te draaien (met name in de avonden en weekenden, maar ook op feestdagen).
 • Flexibel in werkzaamheden, niet te beroerd om klussen aan te pakken.
 • Bij voorkeur woonachtig in Rotterdam of omgeving.
 • In het bezit van een BHV-diploma of bereid om die te behalen.

Wij bieden…
Een afwisselende en uitdagende baan in een informele werkomgeving en een leuk team. Aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en salariëring volgens schaal 6 CAO Nederlandse podia.

Daarnaast ontvang je:

 • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van fulltime dienstverband).
 • Aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering.
 • Maandelijkse mobiele telefoonvergoeding.

Het bieden van een diverse en inclusieve organisatie staat bij ons hoog op de agenda. Daarom nodigen wij iedereen die zich in deze vacature herkent nadrukkelijk uit om te reageren. Zo maken we ons personeelsbestand een juiste afspiegeling van de Nederlandse en Rotterdamse cultuur. De deuren van Luxor staan voor iedereen open.

De Allround Lichttechnicus valt onder de Coördinator Theatertechniek. Voor meer informatie kun je bellen met Fred Tamminga via 010-496 01 33 of mailen naar fred@luxortheater.nl.

Interesse in deze leuke baan?
Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar fred@luxortheater.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.