Lukida: Vakdocent Basisonderwijs en/of BSO

Lukida zoekt Vakdocenten Basisonderwijs en/of BSO in heel Nederland voor 6 tot 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenLukida zet freelance vakdocenten in op basisscholen en BSO’s als incidentele invaller of voor een langere periode. De docenten bieden een lesprogramma aan in hun eigen vakgebied of stellen in overleg met de school een programma samen.

We zijn in een steeds groter deel van Nederland hard aan het werk om leerlingen waardevolle dagen aan te bieden, bij scholen stress te verminderen en vakdocenten en kunstenaars meer inkomsten te laten verdienen.

Lukida werkt samen met kunstenaars, wetenschappers, filosofen, architecten, grafisch vormgevers, fotografen, websitebouwers, theatermakers, creatieve therapeuten, yogadocenten en andere creatievelingen. We zetten mensen in die de pabo hebben gedaan, maar daarna een ander vak zijn gaan uitoefenen én mensen die opgeleid zijn tot middelbareschooldocent maar die graag op basisscholen willen lesgeven. Op de BSO’s zetten we mensen in die naast een reguliere medewerker creatieve lesprogramma’s verzorgen.

Lukida zoekt in heel Nederland, van Den Haag tot Twente en van Groningen tot Breda, vakdocenten die lesdagen willen verzorgen op basisscholen.

Vakdocenten Basisonderwijs en/of BSO

6 tot 30 uur per week

 • Wil je lesgeven in je eigen vakgebied op basisscholen of BSO’s?
 • Heb je al ervaring met het overdragen van kennis?
 • Ben je creatief, leergierig, geduldig en enthousiast over je vakgebied?
 • Ben je freelancer?
 • Kun je direct aan de slag omdat je al ervaring hebt met hele groepen?
 • Of wil je graag opgeleid worden?

Wij bieden

 • Flink wat klussen in een steeds groter deel van Nederland.
 • Vaste én incidentele klussen.
 • Meestal € 260 – € 300 per dag.
 • Een opleiding als je dat graag wilt.
 • Intervisiebijeenkomsten, workshops en andere manieren om je als vakdocent verder te ontwikkelen.

We zijn op zoek naar vakdocenten in: Noord-Holland (van de IJmond tot Den Helder en van het Gooi tot Enkhuizen) en Zuid Holland (Den Haag, Rotterdam, Leiden), Noord-Brabant, de Noordelijke provincies, Twente, Amersfoort, Flevoland.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.