Kees de Boekhouder: Client Support Executive

Kees de Boekhouder in Amsterdam zoekt een Client Support Executive voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKees de Boekhouder is een jong en ambitieus bedrijf dat de all-in-one oplossing biedt voor zzp’ers en kleine ondernemers. Ons zelf ontwikkelde softwareplatform in combinatie met de service van een persoonlijke boekhouder heeft ervoor gezorgd dat wij in korte tijd marktleider zijn geworden in ons segment.

Client Support Executive

32-40 uur per week

In short

 • Onderdeel van het Client Support team
  • Mede-verantwoordelijk voor de klantenbinding en klantentevredenheid van Kees de Boekhouder
 • Client journey
  • Zorg dragen voor een ervaring van de klanten bij de onboarding, offboarding en alles daar tussenin
 • Mogelijkheid voor een 4- of 5-daagse werkweek
 • 32/40 uur per week up and running in Amsterdam en de mogelijkheid om 2 weken per jaar remote te werken
 • Ontwikkeling
  • Tijd en budget om jezelf te ontwikkelen
 • Lunch, sport & yoga
  • Dagelijks een goed verzorgde kantoorlunch, wekelijkse sportles bij een sportschool in de buurt en een yogalesje op kantoor zelf

Wat ga je bij ons doen?
Je bent onderdeel van onze Client Support afdeling. Hier is klanttevredenheid het sleutelwoord. Samen met het team ben je de gids voor de klant binnen Kees de Boekhouder. Bij vragen en opmerkingen spring je te hulp en daarnaast begeleid je het on- en offboardingsproces om de overstap van en naar Kees de Boekhouder zo soepel mogelijk te maken.

Nadat je een goede basiskennis hebt vergaard van wie we zijn en wat we doen, zal je steeds beter inzichtelijk hebben waar een klant voor belt en wat hij/zij nodig heeft. Hierdoor kan je snel schakelen en de klanten goed op weg helpen. Kortom; jij bent dé schakel tussen de (potentiële) klant en onze verschillende afdelingen.

Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken iemand die representatief, sociaal en oneindig vriendelijk is. Belangrijk is dat je stevig in je schoenen staat en dat je het fijn vindt om een ondersteunende rol binnen het bedrijf te hebben. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een goed gevoel voor klantvriendelijkheid. You enjoy going the extra mile, en doorziet wat een klant nodig heeft. Je bent eager, georganiseerd en mega-punctueel. Jij ziet in wat er nodig is binnen jouw werkveld en pakt dingen assertief op. Daarnaast is vloeiend Nederlands en Engels spreken en schrijven voor jou geen probleem.

Office Culture
Kees de Boekhouder bestaat uit een team boekhouders, fiscaal medewerkers, marketeers, een IT & HR afdeling. We werken vanuit verschillende locaties: ons eigen pand in hartje Amsterdam, een industrieel gedeeld kantoor in Rotterdam en een frisse ruimte in het centrum van Utrecht. We zetten ons in voor creatieve ondernemers en hun business en streven ernaar de beste te zijn in wat we doen. Je werkt nauw samen met je collega’s, maar ieder kent zijn of haar verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan de ontspannen sfeer op kantoor. Ieder kwartaal sluiten we gezamenlijk af met een gezellige kwartaalborrel. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een groot evenement voor alle werknemers.

Solliciteren
We horen graag van je! Vul het formulier in, dan hoor je snel van ons.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.