IVAK: Medewerker Marketing & Communicatie

IVAK in Appingedam zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 09-12-2022IVAK is dé culturele netwerkorganisatie van gemeente Eemsdelta. IVAK brengt vraag en aanbod van kunst & cultuur in Eemsdelta bij elkaar. Hierdoor vormen wij zowel een platform voor inwoners als een netwerk voor onze partners, zoals scholen, lesaanbieders, makers & meer.

Om ons team te versterken zoeken wij een

Medewerker Marketing & Communicatie

24 uur per week

Onze collega marketing & communicatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de marketingstrategie en het ontwikkelen van de bijbehorende content. Je kunt wervend schrijven voor onze doelgroep en je hebt uitstekende mondelinge vaardigheden. Bij voorkeur ben je bekend met het culturele veld in onze regio. Je hebt een positieve instelling en bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld. Je bent vasthoudend, stressbestendig en je vindt het leuk om te werken in een klein team.

Wat ga je doen

 • Verantwoordelijk voor beleid en uitvoering van de marketing en communicatie.
 • Participeren in projectgroepen, betrokken bij ontwikkelen van nieuwe projecten en producten, en hiervoor steeds een marketing- en communicatieplan ontwikkelen en uitvoeren.
 • Teksten schrijven voor persberichten, nieuwsbrieven, website.
 • Content verzamelen, schrijven en publiceren op social media (Facebook, Instagram, LinkedIn).
 • Onderhouden, vullen en ontwikkelen website, en het bijhouden van statistieken.
 • Bewaken en verder ontwikkelen huisstijl en de eenduidigheid in alle communicatie-uitingen.
 • Contacten met de pers / free publicity / pro-actieve mediabenadering.
 • Mediadeals / advertenties / barters afsluiten ter promotie van activiteiten.
 • Drukwerkontwikkeling en -uitvoering.
 • Mede bedenken en uitvoeren van speciale evenementen.

Competenties

 • Je hebt een heldere visie op jouw vakgebied.
 • Je kunt goed analyseren.
 • Je schriftelijke vaardigheden zijn hoogontwikkeld.
 • Je kunt je werk goed plannen en organiseren.
 • Je bent creatief.

Opleiding en werkervaring
IVAK zoekt een medewerker met een relevante opleiding, een HBO werk- en denkniveau, en bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Doorslaggevend voor de functie zijn de combinatie opleiding, ervaring en competenties.

Dienstverband en arbeidsvoorwaarden
We werken vanuit hartje Appingedam en bieden de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. De medewerker marketing & communicatie krijgt een tijdelijk dienstverband voor een jaar met een proeftijd van één maand. Bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Inschaling in schaal 8 van de CAO Kunsteducatie.

Interesse?
We zien je motivatiebrief en cv graag digitaal tegemoet, uiterlijk 9 december via hallo@ivak.net onder vermelding van je naam en ‘sollicitatie medewerker marketing & communicatie’. Mocht je meer informatie willen? Neem dan contact op met Harry Koning (directeur) op 06-24992361 of mail naar h.koning@ivak.net. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 51.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.