Inbo: Personal Assistent

Inbo in Amsterdam zoekt een Personal Assistent voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenWij zijn Inbo, een bureau voor architectuur, bouwkunde, interieur en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes. Inbo werkt aan stedelijke opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit. www.inbo.com

Wij bieden een leuke en uitdagende baan voor 24-32 uur in ons open en levendige kantoor in het WFC in Amsterdam.

Personal Assistent

24-32 uur per week

Vind je het leuk om een aanspreekpunt te zijn, te ontzorgen en ondersteuning te bieden aan een jong, enthousiast en gedreven team? Ben jij een organisatietalent met culturele interesses? Dan ben je bij ons interieurteam aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen binnen het interieurteam en je zorgt dat de dagelijkse zaken vloeiend verlopen. Je ondersteunt Rodi van der Horst (architect/ interieurarchitect-partner) in zijn dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan agendabeheer, mailboxbeheer en financiële administratie. Daarnaast vragen wij jou een actieve bijdrage te geven aan het creëren van social media content. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze mooie projecten op een goede manier in de etalage staan? Afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden ondersteun je diverse collega’s.

Kortom, je denkt actief mee over nieuwe kansen. Geen dag is hetzelfde!

Wat bieden wij?
We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis en conform de cao voor architectenbureaus. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie).

Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding
  • Je hebt ervaring als personal assistent
  • Je neemt graag intitatief
  • Je bent accuraat
  • Je hebt affiniteit met design en/of architectuur
  • Je spreekt, leest en schrijft Nederlands en Engels
  • Je kunt uitstekend met Microsoft en Adobe pakketten overweg
  • Kennis van AFAS is een pre

Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt? Met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur jouw motivatie, cv en portfolio naar werkenbij@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lotte Esveldt (M&O adviseur) via 06 29 37 63 06.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.