Hogeschool der Kunsten Den Haag: Allround HR Medewerker

De Hogeschool der Kunsten Den Haag in Den Haag zoekt een Allround HR Medewerker voor 0,8-1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-12-2022


De Hogeschool der Kunsten Den Haag, afdeling HR is op zoek naar een nieuwe collega

Allround HR Medewerker

0,8 – 1 fte

De werkzaamheden
Informeren, administreren, signaleren en controleren vormen de kern van deze functie. Samen met je collega’s regel je alle zaken rondom de in- en uitdiensttreding, de inzetbaarheid en de ontwikkeling van medewerkers. Je zorgt voor een up-to-date personeelsadministratie en bent een vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van cao en regelingen. Je begeleidt de toepassing van wet- en regelgeving en besluiten en speelt in op ontwikkelingen in het vakgebied. Je verricht ook werkzaamheden bij de controles en de salarisverwerking. We werken sinds dit jaar met een nieuw systeem HR2day en zijn bezig met digitalisering van werkprocessen. Je doet verbetervoorstellen met betrekking tot de inrichting en uitvoering van werkzaamheden.

Jouw profiel
Wij zoeken een proactieve en enthousiaste collega. Naast relevante werkervaring en een opleiding op hbo-niveau vinden we het minstens zo belangrijk dat je klantgericht en kritisch bent. Deze vaardigheden weet je goed te combineren met gevoel voor verhoudingen en verschillende belangen. Je houdt hiermee rekening in je handelen. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen onderwerpen en kunt goed met mensen omgaan. Je hebt cijfermatig inzicht, werkt nauwkeurig en hebt ervaring met het controleren en verwerken van mutaties voor de maandelijkse salarisverwerking. Verder ben je digitaal vaardig en gezien het internationale karakter van onze organisatie is het van belang dat je helder communiceert in het Nederlands en Engels. Tijdens piekmomenten kun je blijven presteren en zoek je de samenwerking met je collega’s.

De afdeling
Als HR-afdeling zijn we met een leuk klein team persoonlijk betrokken en verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van onze collega’s bij personele vraagstukken. We beantwoorden vragen over cao, wetgeving en hogeschoolbeleid, zorgen dat iedereen op tijd zijn salaris krijgt, beheren de personeelsdossiers en de contracten, verzorgen managementinformatie, zoeken naar nieuwe medewerkers in de krappe arbeidsmarkt, informeren over pensioen en sociale wetgeving, denken mee over ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers en adviseren bij re-integratie en mobiliteit.

We zijn ons bewust van onze spilfunctie tussen management, leidinggevenden en medewerkers. Integriteit, vertrouwelijkheid en samenwerking zijn onze kernwaarden.

Wat bieden wij jou
Een veelzijdige functie in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng en goede ontwikkelingsmogelijkheden. De functie wordt gewaardeerd in schaal 8 van de cao-hbo, max € 3.691,27 bruto op fulltime basis. Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract. De cao-hbo kent een ruime verlofregeling, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je krijgt van ons een Museumjaarkaart en een gunstige reiskostenregeling voor OV.

Informatie en sollicitatie
Nadere inlichtingen over de functie kun je vragen bij Jan Willem van der Wal, Hoofd HR via e-mail: j.vanderwal@kabk.nl. Jouw sollicitatie kun je tot en met 7 december 2022 sturen aan: werving@hdkdenhaag.nl.

Binnen de Hogeschool der Kunsten werken we aan een gemeenschap waarbij diversiteit en inclusie als uitgangspunt gelden. We willen dat binnen onze Hogeschool het unieke van elk individu wordt (h)erkend en verwelkomd. We nodigen je daarom van harte uit om te solliciteren en zijn benieuwd naar wie jij bent!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.