Het Cultuurgebouw: Musical-zangdocent

Het Cultuurgebouw in Hoofddorp en Nieuw-Vennep zoekt een Musical-zangdocent voor 6 tot 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-12-2022Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Duycker en het Podium voor Architectuur. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vier bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het Vestzaktheater Het Oude Raadhuis. Bij Het Cultuurgebouw werken ruim 200 mensen met een arbeidsovereenkomst. Daarnaast werken wij met vrijwilligers, uitzendkrachten en freelancers.

Het Cultuurgebouw is voor de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer van Pier K per januari 2023 op zoek naar een

Musical-zangdocent

6 tot 8 uur

De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer is een Jeugdtheaterschool voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 25 jaar uit Haarlemmermeer en omstreken.

Bij de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer kunnen lessen worden gevolgd in één van onze musicalklassen, theaterklassen, musicalproductie, theaterproductie en selectieklassen.

Alle klassen van de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer treden op tijdens één van onze festivals.

Pier K – waar de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer onder valt – heeft naast de locatie Hoofddorp, ook een locatie in Nieuw-Vennep en Badhoevedorp.

In de musicalklassen wordt er in een wisselrooster lesgegeven in de vakken theater, dans en zang.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO conservatorium of musical opleiding.
  • Je hebt ruime ervaring in het werken in de amateurkunst met een brede leeftijdsgroep (9 t/m 16 jaar).
  • Je kan productiegericht werken met verschillende doel- en leeftijdsgroepen.
  • Je woont bij voorkeur in de regio Haarlemmermeer en omstreken.

Wij bieden
Een ZZP-opdrachtovereenkomst van januari 2023 t/m juni 2023. Honorering in overleg.

Belangstelling?
Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur een motivatiebrief mét je cv naar jeugdtheaterschool@pier-k.nl, o.v.v. ‘sollicitatie Jeugdtheaterschool musical’. Solliciteren is mogelijk tot en met 15 december 2022.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.