Go Short: Stagiair(e)s

Go Short in Nijmegen zoekt Stagiair(e)s voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 05-12-2022



Go Short is hét kortefilmfestival van Nederland en is officieel erkend door belangrijke filmprijzen zoals de Oscars, BAFTA en EFA. Tijdens dit grote evenement vertonen we rond de 350 korte films, bezoeken ruim 500 filmmakers en andere filmprofessionals het festival, werken we met 150 vrijwilligers en ontvangen we meer dan 19.000 bezoekers! Go Short maakt zich op dit moment op voor haar 15de editie in april 2023. Naast het jaarlijkse festival in Nijmegen organiseren we nog tal van andere activiteiten door het jaar heen. Sinds 2019 vindt Go Short bijvoorbeeld ook in Arnhem plaats en wordt de Gelderland Film Pitch georganiseerd. We hebben een jong team, dat in de aanloop naar het festival uitgroeit tot zo’n 25 (project)medewerkers en negen stagiaires, waar jij er één van kunt zijn!

Go Short zoekt

Stagiair(e)s

een nader te bepalen aantal uur

Op dit moment zijn er bij Go Short de volgende stagevacatures:

Wij bieden
Een inspirerende werkplek op ons kantoor in het centrum van Nijmegen, waar je opgenomen wordt in ons gezellige team dat graag samen luncht, filmavondjes organiseert en op z’n tijd ook een feestje viert. Een leerzame stageperiode, waarbinnen je de ruimte krijgt om zelf verantwoordelijkheid te dragen en aan je eigen leerdoelen te werken, uiteraard onder persoonlijke en deskundige begeleiding. Verder bieden we een passende stagevergoeding.

Goed om te weten
Het zou fijn zijn als je in december 2022 of januari 2023 zou kunnen starten. Wil je eerder of later starten neem dan even contact op voor de mogelijkheden. De precieze stageperiode en het aantal uren worden in overleg vastgesteld. Vlak voor het festival kunnen deadlines vragen om meer flexibiliteit en tijdens de festivalweek rekenen we op fulltime beschikbaarheid. We gaan ervan uit dat je een OV-studentenkaart bezit en/of in Nijmegen woont. Voor uitzonderingen is er in overleg een beperkte reisvergoeding mogelijk

Meer informatie en reacties
Geïnteresseerd in deze stage? Reageer dan snel en stuur voor 5 december 2022 per e-mail een motivatie plus CV naar info@goshort.nl. Vermeld in de subjectregel op welke stagevacature je solliciteert.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.