Festival Tweetakt: Coördinator Marketing & Communicatie

Festival Tweetakt in Utrecht zoekt een Coördinator Marketing & Communicatie voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geen



Tweetakt is een jaarlijks kunstenfestival in Utrecht en biedt een boordevol programma met onder andere theater- en dansvoorstellingen, locatietheater, muziekoptredens en (interactieve) beeldende kunst voor alle leeftijden. Als coördinator marketing & communicatie ben je onderdeel van het team van Tweetakt. Jaarlijks trekt het festival zo’n 45.000 bezoekers. In 2023 is het festival gepland van 16 juni – 2 juli op de Neude, in Utrechtse theaters en op Fort Ruigenhoek in Groenekan.

Festival Tweetakt is op zoek naar een

Coördinator Marketing & Communicatie

0,6 fte

Functiebeschrijving:
Festival Tweetakt is op zoek naar een coördinator marketing & communicatie. Als coördinator marketing & communicatie ben je onderdeel van het team van Festival Tweetakt. Je bent verantwoordelijk voor de marketing- en communicatiestrategie, geeft leiding aan het team en zet je met bevlogenheid en daadkracht in om een breed publiek te bereiken en activeren. Je overlegt met en rapporteert aan de directeur.

Verantwoordelijkheden:

 • de aanscherping, doorontwikkeling en uitvoering van de marketing- en communicatiestrategie
 • het aansturen van het team
 • het bewaken van de planning
 • het beheren van de publiciteitsbegroting
 • het opzetten en uitvoeren van een nieuw beleid voor de samenwerking met commerciële partners
 • het aandragen van vernieuwende en creatieve ideeën over de positionering van Tweetakt als merk voor uiteenlopende doelgroepen, en er zorg voor dragen dat deze ideeën worden doorgevoerd in online en offline campagnes

Wat we vragen:

 • Je hebt kennis van en hart voor de (podium)kunsten.
 • Je hebt aantoonbare en ruime ervaring in een vergelijkbare (leidinggevende) functie.
 • Je hebt een visie op het bereiken en activeren van nieuwe publieksgroepen.
 • Je hebt een breed en relevant netwerk.
 • Je bent strategisch, proactief, vindingrijk, flexibel, resultaatgericht en hebt een zakelijke instelling.

Wat we bieden:

 • een veelzijdige baan op een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • een enthousiast en bevlogen team
 • een contract tot en met eind juli 2023 voor 0,6 fte (of in overleg) (invulling op zzp-basis behoort tot de mogelijkheden)
 • salariëring in overleg, met de cao Nederlandse Podia als richtlijn

Interesse?
Stuur je sollicitatie, voorzien van cv en motivatie naar Wytske Mullenders (zakelijk leider) via w.mullenders@tweetakt.nl, onder vermelding van sollicitatie coördinator marketing & communicatie. Bij vragen kun je contact opnemen met Wytske via de mail, of telefonisch via 030 – 711 6642.

Festival Tweetakt streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze samenleving. Wij vinden een inclusieve werkomgeving, waarbinnen verschillende perspectieven worden gehoord, van essentieel belang. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.