Ensemble Klang: Junior Marketeer

Ensemble Klang in Den Haag zoekt een Junior Marketeer voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 08-12-2022Ensemble Klang is een zeskoppig Haags Ensemble dat met haar ‘sonic adventures’ en innovatieve programma’s een groot publiek aan zich weet te binden. De avontuurlijke programma’s van het ensemble waarbij ze werk speelt van gerenommeerde componisten en de albums die ze op haar eigen label uitbrengt, maken dat Ensemble Klang ze zich tot de ‘top ensembles’ (NRC) van Nederland mag rekenen.

De unieke bezetting van saxofoons, trombone, keyboard, percussie, gitaar en elektronica genereert de drive en passie van een band. Het ensemble werkt vaak samen met andere makers en organiseert jaarlijks haar eigen festival Musical Utopias. Naast optredens in Nederland is Ensemble Klang ook regelmatig op internationale podia en festivals te zien.

Wij zoeken ter ondersteuning van onze senior marketeer per direct een

Junior Marketeer

8 uur

Wij zijn op zoek naar een energieke en creatieve junior marketeer die onze senior marketeer kan ondersteunen in het zichtbaar maken van Ensemble Klang en het bereiken van de juiste doelgroepen. Je bent pro-actief, hebt al enige ervaring binnen de culturele sector en werkt graag aan sterke visuele en tekstuele content. Ervaring met het inzetten van social media is een must, evenals uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en schrift. Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met Adobe en het editen van video’s.

Werkzaamheden

  • Ondersteuning en uitvoering online campagnes.
  • Ondersteuning en uitvoering offline campagnes.
  • Bijhouden website.
  • Bijhouden social media.
  • Up to date houden persbestand.
  • Advertentiebeheer.
  • Schrijven van teksten voor flyers, website, social media, etc.
  • Creëren van content voor online en offline middelen.

Wat wij bieden
Het gaat om een zzp functie voor langere tijd voor 8 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris (e.e.a. afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd) en een werkplek op ons kantoor bij het Koorenhuis in hartje Den Haag. Daarnaast stimuleren wij eigen inbreng en creativiteit.

Je kunt je schriftelijke motivatie + cv voor 8 december sturen naar Niké Mulder, senior marketeer, via nike@ensembleklang.com. Wij streven ernaar de gesprekken in de week van 12 of 19 december te laten plaatsvinden.

Wij streven er naar dat ons team een afspiegeling vormt van de maatschappij en volgen de Code Diversiteit en Inclusie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.