Delft Fringe Festival: Nieuwe makers

Delft Fringe Festival in Delft zoekt Nieuwe makers (in de podiumkunsten) | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 31-12-2022Delft Fringe Festival is dé plek voor nieuwe makers die aan het begin van hun carrière staan en willen spelen op de meest onverwachte, bruisende locaties in de historische stad Delft. Alle genres binnen de podiumkunsten zijn welkom.

Delft Fringe Festival is een springplank naar het grote werkveld. Je krijgt de ruimte om jezelf en je voorstelling te ontwikkelen. Tijdens het festival speel je op spannende locaties zoals een molen, botanische tuin, oude sigarenfabriek of woonboot. En je laat een divers publiek kennismaken met jouw werk.

Voor het Delft Fringe Festival 2023 zoeken we nieuwe makers met lef

Nieuwe makers

Delft Fringe Festival wil een inclusieve en diverse afspiegeling zijn en nodigt iedere nieuwe professionele maker die zich artistiek wil ontwikkelen van harte uit om zich aan te melden. Dit kan met nieuw of al bestaand werk zijn uit alle genres in de podiumkunsten. Van opera tot ballet en van kleinkunst tot circus. En alle cross- overs daartussen. Het festival biedt plek aan nieuwe makers die een kunstvakopleiding hebben gevolgd, daar nog mee bezig zijn of juist autodidact zijn. Aanmeldingen van amateurgezelschappen nemen we niet in overweging.

Praktische informatie

  • We bieden je een leerzame ervaring waarbij je veel speelervaring opdoet en bijzondere locaties in Delft waar je je voorstelling mag spelen.
  • Je hebt een concept of een bestaande voorstelling van max. 30 minuten die je graag wilt presenteren. Je voorstelling hoeft nu nog niet af te zijn, zolang je maar kan beschrijven wat je graag op het festival wilt laten zien.
  • Je speelt je voorstelling minimaal 8 keer tijdens het festival. Je beschikbaarheid geef je op tijdens je aanmelding.
  • Ieder gezelschap ontvangt een onkostenvergoeding van €200,-
  • Tijdens het festival verdien je 50% per verkocht kaartje. Hoe beter de voorstelling verkocht wordt, met hoe meer geld jullie naar huis gaan.
  • Er is artistieke coaching beschikbaar voor en tijdens het festival.

Heb je een voorstelling die je graag op het Delft Fringe Festival wilt laten zien? Meld je dan vóór 31 december 2022 aan! Aanmelden en algemene voorwaarden vind je via onderstaande solliciteer-button.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.