De Bibliotheek Gelderland Zuid: Klantadviseur

De Bibliotheek Gelderland Zuid in Nijmegen zoekt een Klantadviseur voor 25 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 08-12-2022Vergroot je wereld met de bibliotheek!
Wil jij je inzetten voor een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen? Werken op een plek met een schat aan kennis en verhalen en waar iedereen zichzelf mag zijn? Kom dan werken bij de Bibliotheek Gelderland Zuid! We richten ons in het bijzonder op de doelgroepen: jeugd 0-12 jaar, kwetsbare groepen op het gebied van taal en digitaal (NT1, NT2, senioren en jongeren in beroepsonderwijs) en cultureel geïnteresseerden. Vanuit onze 27 vestigingen en 60 Bibliotheken op school organiseren we uiteenlopende programma’s en projecten. Dit doen we niet alleen, maar samen met culturele partners, welzijnsinstellingen en scholen.

Wij zoeken een

Klantadviseur

25 uur per week

Functieomschrijving
Als klantadviseur ben je hét gezicht van de bibliotheek. Je ben enthousiast en straalt passie uit. Jij weet als geen ander hoe je het gesprek met de klant aangaat. Je achterhaalt de behoefte van de klant door goed te luisteren, open vragen te stellen en door te vragen. Je neemt de klant mee in de wereld van taal, digitaal en verhalen en stimuleert leesplezier. Door persoonlijk advies te geven en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen onze collectie en programmering. Als klantadviseur toon je ondernemerschap door je commercieel, klantgericht, flexibel en ruimdenkend op te stellen. Je ziet kansen en mogelijkheden voor samenwerking met diverse partijen. Je bent flexibel inzetbaar en verricht uiteenlopende werkzaamheden

Wat vragen we van jou?

 • Hbo/Mbo werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare vaardigheden op digitaal gebied.
 • Brede algemene ontwikkeling.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in begeleiden en instrueren van hulpkrachten.
 • Je bent ook op zaterdagen beschikbaar.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Arbeidvoorwaarden en pensioenregeling conform de cao Openbare Bibliotheken, salarisschaal 6.
 • Jaarcontract (met de intentie voor een contract voor onbepaalde tijd)
 • Een leuke veelzijdige baan.
 • Een organisatie in ontwikkeling, met aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.
 • Je werkt voornamelijk in de bibliotheken in Overbetuwe en twee zaterdagdiensten in de bibliotheek in Malden.

Heb je belangstelling voor de functie?
Mail dan je motivatie en CV vóór 9 december 2022 naar sollicitaties@obgz.nl onder vermelding van “klantadviseur”, ter attentie van Lieke Jansen, teammanager klantadvies. Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Lieke Jansen 024-3274969 / liekejansen@obgz.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.