CKC & Partners: Programmaregisseur CTOS

CKC & Partners in Zoetermeer zoekt een Programmaregisseur Cultuur en Techniek op School (CTOS) voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 09-01-2023CKC & partners is het centrum voor amateurkunst en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen. Zin om hier ook aan bij te dragen?

CKC & partners zoekt per direct een

Programmaregisseur Cultuur en Techniek op School (CTOS)

20 uur per week

Verbeeldingskracht en creativiteit zijn vaardigheden die van belang zijn om een volwaardige positie in te nemen in de huidige en toekomstige maatschappij. De ontwikkeling van deze vaardigheden vindt voor een belangrijk deel plaats in de cultuur- en techniekeducatie op school. Daar gaat het immers bij uitstek om creatieve processen en onderzoekend en ontwerpend leren. Via het team Cultuur en Techniek op School (CTOS) ondersteunt CKC & partners de scholen bij het vorm en inhoud geven van hun cultuureducatieprogramma.

Als programmaregisseur maak je deel uit van het zelfsturende team Cultuur en Techniek op School. Samen met de belangrijkste lokale culturele instellingen geeft CTOS vorm en inhoud aan de cultuur- en techniekeducatie in het primair en voortgezet onderwijs in Zoetermeer. Je werkt mee aan de coördinatie en organisatie van het Kunstmenu, Cultuureducatie met Kwaliteit en diverse andere programma’s en projecten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en organisatorische ontwikkeling, implementatie en verantwoording van de programma’s en projecten. Als cultuurbegeleider ben je voor een aantal scholen in Zoetermeer de contactpersoon voor alles wat met cultuur- en techniekeducatie te maken heeft.

Indruk van een gemiddelde werkdag:
09.00 – 10.00 overleg met projectleider bibliotheek over maatwerkvraag basisschool
10.00 – 10.30 wekelijks koffiemoment CKC & partners
10.30 – 12.30 kantoor, mail etc.
12.30 – 13.00 lunch: blokje om en boodschap in de Dorpsstraat
13.00 – 14.00 bijwerken website CTOS
14.00 – 15.00 teamoverleg CTOS
15.00 – 16.00 cultuurgesprek met ICC-er op basisschool
16.00 – 17.00 overleg met backoffice in verband met verantwoording CMK

Je beschikt in ieder geval over:

 • Passie voor cultuureducatie;
 • Feeling met primair en voortgezet onderwijs;
 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding in het culturele domein;
 • Aantoonbare ervaring in het begeleiden van PO- en/of VO-scholen op het gebied van cultuureducatie;
 • Kwaliteiten als organisator, coördinator en verbinder;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Enthousiasme om in teamverband te werken;

En bij voorkeur over een of meerdere van onderstaande:

 • Kennis van de regeling en uitvoering Cultuureducatie met Kwaliteit;
 • Ervaring in projectmanagement, inclusief financiële verantwoording;
 • Kennis en ervaring met contentmanagement van websites.

Wij bieden jou:

 • Een inspirerende werkomgeving;
 • Een positie waarin je via het persoonlijke contact met de scholen en instellingen direct de impact van je werk ziet;
 • Een team van enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een dynamische functie met veel zelfstandigheid;
 • Een dienstverband volgens de CAO Kunsteducatie. Inschaling schaal 9.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar werkenbij@ckc-zoetermeer.nl. Je kunt op deze vacature reageren t/m 9 januari 2023. De eerste ronde van de sollicitatiegesprekken vindt plaats op 17 januari 2023.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Natan Heikens (artistiek leider), via nheikens@ckc-zoetermeer.nl of 06-1260391 1. Kijk voor meer informatie op ckc-zoetermeer.nl/ en cultuurentechniekopschool.nl/.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.