Chassé Theater: Productievoorbereider

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Productievoorbereider voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Wij zoeken voor onze afdeling productie een

Productievoorbereider

32-36 uur per week

Wat ga je bij ons doen?
Als productievoorbereider ben je de onmisbare technische & organisatorische schakel tussen een artiest of gezelschap en de daadwerkelijke realisatie van de voorstelling. Je bereidt voorstellingen en evenementen tot in de puntjes voor zodat jouw collega’s bij theatertechniek precies weten wat ze moeten doen bij de opbouw en breek van een voorstelling. Een technische rider kent voor jou geen geheimen en je weet deze zonder problemen te vertalen in een intern draaiboek voor je technische collega’s.

Je bewaakt de planning, staat stevig in je schoenen en kan helder en efficiënt communiceren met alle betrokken partijen. Wijzigt er iets? Dan ben jij de persoon die dit signaleert en doorgeeft en eventuele problemen los je zelf meteen op. Je maakt afspraken met gezelschappen, producenten en artiesten en zorgt voor een efficiënte en optimale personeelsplanning. Dankzij jouw voorbereidingen weten alle betrokken partijen zowel intern als extern wat er van ze verwacht wordt en kunnen onze bezoekers genieten van de voorstelling.

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die blij wordt van een goede voorbereiding. Jij ziet een uitdaging in het omhooghouden van zoveel mogelijk ballen zonder dat je daarbij het overzicht verliest. Verder:

  • Beschik je over een technisch inzicht.
  • Ben je precies en kan je goed prioriteiten stellen en overzicht houden.
  • Werk je zelfstandig, zie je welke werkzaamheden gedaan moeten worden en ga je meteen aan de slag.
  • Heb je een afgeronde mbo-opleiding en enkele jaren werkervaring als productievoorbereider of planner.
  • Vind je het geen probleem om ook in de avonden of weekenden te werken.
  • Ga je zelf ook regelmatig naar theater of film.

Wat wij bieden:
Als productievoorbereider kom je in een team met 2 directe productie collega’s en 11 technische collega’s van de vloer. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur en betrokkenheid is belangrijk binnen het team. De mix aan karakters is divers, jij bent als echte doorpakker meer dan welkom. Daarnaast krijg je bij ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.300 en € 3.000 bij een fulltime dienstverband conform de cao Nederlandse Podia.
  • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je bij overuren later wat extra vrije tijd terugkrijgt.
  • Gratis toegang tot voorstellingen.

Chassé Theater wordt als organisatie door de medewerkers beoordeeld met een 8, van werken bij Chassé Theater word je gelukkig!

Code Culturele Diversiteit
Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich thuis voelen bij Chassé Theater. Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en streven naar een inclusieve organisatie. Ieder talent is welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, gender, seksuele geaardheid of arbeidsgeschiktheid. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en hoe jij ons team kunt versterken.

Word jij hier gelukkig van?
Stuur dan nu jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-530 31 88 of stuur een e-mailbericht naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.