Camiel Boomsma: Concertmanager

Camiel Boomsma in Amsterdam zoekt een Concertmanager voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 10-01-2023Camiel Boomsma is een van de meest toonaangevende pianisten van zijn generatie en wordt geprezen door internationale pers en publiek om zijn gevoelige en indringende spel. Boomsma heeft op velen grote nationale en internationale podia en series opgetreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, het prestigieuze Schloss Elmau, Teatro la Fenice in Venetië en St. John’s Smith-square in Londen. Ook als kamermusicus treedt Boomsma veelvuldig op met onder andere musici van het Radio Filharmonisch Orkest en vormt hij een vast duo met klarinettiste Marieke Vos.
In 2013 maakte hij een gedurfd albumdebuut met onbekende pianotranscripties van het werk van Wagner. Zijn opnames Transcriptions for piano en Porazzi voor Etcetera Records ontvingen vele lovende kritieken in onder andere BBC Music magazine Diapason (4 sterren), Trouw, NRC, De Volkskrant, Luister Magazine, Classica e.a. De Volkskrant schreef over zijn album ‘Musings’ met o.a. Chopin-uitvoeringen: ‘aan Boomsma’s vingers kleeft fluweel’.

In 2021 verscheen Camiel Boomsma’s vijfde solo album ‘Rediscovered’ met werken van de vergeten componisten Gerhard en Karel Hamm. In hetzelfde jaar verscheen zijn debuut boek ‘Brieven aan de Meesters’, bij uitgeverij IJzer. Camiel Boomsma is artistiek leider van Stichting Mirantibus.

Voor de nationale en internationale concerten zijn wij op zoek naar een

Concertmanager

Nader te bepalen

Camiel Boomsma is een van de meest toonaangevende pianisten van zijn generatie en wordt geprezen door internationale pers en publiek om zijn gevoelige en indringende spel.

Functieomschrijvingen & Werkzaamheden

 • Concertboekingen verzorgen.
 • Communicatie met de podia.
 • Inhoudelijke communicatie over de projecten en concerten van de artiest.

Wij vragen

 • Een Bachelor opleiding HBO op het gebied van Cultuur & Management is een pre.
 • Ervaring in de cultuursector en/of klassieke muziekwereld.
 • Een relevant netwerk in het culturele veld.
 • Affiniteit met klassieke muziek en de culturele sector.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent enthousiast, flexibel en denkt graag productief mee.

Wij bieden

 • Waardevolle (werk)ervaring.
 • Inhoudelijk inspirerende projecten.
 • De mogelijkheid om concerten bij te wonen.
 • Vergoeding per project.

Solliciteren
Stuur uw sollicitatiebrief en cv naar info@camielboomsma.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.