Bos Theaterproducties: Medewerker Tourneeplanning en Verkoop

Bos Theaterproducties in Amsterdam zoekt een Medewerker Tourneeplanning en Verkoop voor 0.8/1.0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 05-12-2022Bij Bos Theaterproducties werken we met een klein en hecht team aan een breed scala aan nieuwe Nederlandse theatervoorstellingen. Van toneel, tot musical. Van cabaret tot muziektheater. Voor de doorgewinterde theaterbezoeker, maar ook voor bezoekers die het theater niet zo makkelijk weten te vinden. Vanuit ons kantoor in Amsterdam-Oost brengen we al dertig jaar voorstellingen die op tournee gaan door het hele land. Je kunt ons kennen van o.a. Chez Brood, Amandla! Mandela, Watskeburt?! – De Musical, Selma Ann Louis en de vlijmscherpe spraakmakende voorstellingen van DE VERLEIDERS. Naast commercieel producent zijn we ook impresariaat van gevestigde namen als Plien & Bianca, Peter Heerschop en Viggo Waas. En aanstormende talenten zoals Andries Tunru, Zoutmus, Beth & Flo en Boban Benjamin Braspenning. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de Nederlandse tour van internationale hits als Soweto Gospel Choir en Choir of Man.

Bos Theaterproducties is dertig jaar geleden opgericht door Inge Bos en heeft vandaag de dag ruimschoots haar sporen verdiend binnen de Nederlandse theaterwereld. Bos onderscheidt zich door vernieuwende producties te maken voor een groot publiek, waarbij vakmanschap en bevlogenheid hoog in het vaandel staan.

Wij zoeken per direct een tourneeplanner die meebouwt aan succesvolle tournees.

Medewerker Tourneeplanning en Verkoop

0.8/1.0 fte

Wat ga je doen?
Als medewerker tourneeplanning en verkoop ben je verantwoordelijk voor de verkoop en planning van alle voorstellingen van Bos Theaterproducties en het impresariaat door heel Nederland. Dit gebeurt telefonisch, live op locatie of tijdens boekingsdagen. Daarnaast boek je onze producties ook voor de zakelijke markt, zoals een cabaretier als afsluiting van een congres. Je bent continu in nauw contact met artiest en theater of opdrachtgever.

Onder jouw taken vallen o.a. het maken en verwerken van boekingen, structureel contact onderhouden met de programmeurs en artiesten en samen met de afdeling werk je het beste plan voor een tournee uit. Je bent tevens vraagbaak voor onze groepen bij praktische vragen en je ondersteunt jong talent in de ontwikkeling naar de grote zaal. Ook denk je actief mee bij de scouting van nieuw talent.

Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen de theaterbranche;
 • Je hebt een grote passie voor theater;
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden (Nederlands, Engels);
 • Je hebt goede organisatorische en planmatige vaardigheden;
 • Je hebt HBO/WO werk-/denkniveau;
 • Je woont (bij voorkeur) in Amsterdam of omgeving;
 • Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het leuk om regelmatig voorstellingen te bezoeken.

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende, dynamische en uitdagende functie;
 • Een relatief kleine organisatie waarin teamspirit zeer belangrijk is;
 • Een kans om je verder te ontwikkelen in dit vak;
 • Een werkomgeving waar je je creativiteit de vrije loop mag laten gaan;
 • Een leuke werkplek in een oud schoolgebouw in Amsterdam-Oost;
 • De allerleukste collega’s van Nederland;
 • Salaris gerelateerd aan leeftijd en ervaring;
 • Aanstelling in overleg, gelieve zo snel mogelijk.

Interesse?
Stuur je brief met CV uiterlijk 5 december 2022 naar info@bostheaterproducties.nl t.a.v. Niels van der Fits en vermeld ‘sollicitatie medewerker Tourneeplanning / Boekingen’ in de onderwerpregel.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Niels van der Fits via 020-4211221.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.