Aslan Muziekcentrum: Docenten diverse instrumenten

Aslan Muziekcentrum in Amsterdam zoekt Docenten diverse instrumenten voor circa 4-8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 10-12-2022Aslan Muziekcentrum verzorgt activiteiten op het gebied van muziek, theater en dans in Amsterdam en is één van de toonaangevende Nederlandse instellingen voor muziek en dans uit het nabije Oosten. Onze passie is om zoveel mogelijk kinderen hun talent te laten ontdekken, ongeacht hun achtergrond en financiële situatie. We proberen voor ieder kind een inspirerende creatieve omgeving te creëren op onze eigen locatie, op scholen en in de wijken. Daarnaast trainen en coachen we docenten en professionals in het uitvoeren van cultuuronderwijs. Het centrum is de laatste jaren flink gegroeid. Daarom zijn we per direct op zoek naar:

Docenten diverse instrumenten

circa 4-8 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding

Wat ga je doen?
Lesgeven aan (misschien wel) de leukste piano-, drum- of gitaar-leerlingen van Amsterdam en omstreken! Aslan Muziekcentrum biedt privé- en groepslessen aan, aan kinderen én volwassenen. Zowel piano als gitaar is bovendien onderdeel van een van onze oriëntatiecursussen waar kinderen in groepsverband kennis kunnen maken met een instrument. Onder jouw leiding treden de leerlingen minstens twee keer per jaar op ons eigen podium op.

Gevraagd profiel

  • Afgeronde opleiding aan een conservatorium/kunstvakopleiding;
  • Ervaring en affiniteit met lesgeven aan kinderen van 6-99 jaar;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een teamplayer;
  • Enthousiasme!

Geboden

  • Een prettige werkomgeving; je gaat werken in een enthousiast en bevlogen docententeam.
  • De leerlingenadministratie van Aslan Muziekcentrum maakt jouw lesrooster. Je hoeft dus alleen elke maand je factuur in te sturen.

Interesse?
Sollicitatiebrieven met cv kunnen vóór 10 december 2022 per mail verstuurd worden naar vacature@aslanmuziek.nl ter attentie van dhr F. Hoven.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.