Amare: Stagiair Productie

Amare in den Haag zoekt een Stagiair Productie voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 05-12-2022Stel je eens een dag voor bij Amare: vanavond staat de meesterpianist Alexander Gavrylyuk in de Concertzaal en het is jouw productie. Je hebt hiervoor een concertvleugel ingehuurd en loopt even langs de Concertzaal om te kijken of de vleugel is geleverd en of de kleedkamers goed zijn voorbereid. Verder ben je alvast druk met de voorbereidingen voor Celui qui tombe, een waanzinnige voorstelling in het Danstheater. Hotelovernachtingen, een kleedster, vervoer: ze hebben van alles nodig en jij zorgt ervoor dat alles op tijd is geregeld. Aan het einde van de dag heb je nog een afspraak in de Nieuwe Kerk om de productie van een strijkkwartet door te nemen. Als kers op de taart kan je nog het concert bij van de meesterpianist bijwonen.

In september 2021 is het nieuwe cultuurhuis Amare in gebruik genomen aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Het is de thuisbasis van vier Haagse topinstellingen: Stichting Amare, Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad. Op 19 november 2021 is Amare officieel geopend. Stichting Amare is eindverantwoordelijk voor de exploitatie en programmering van Amare. Naast de voorstellingen, concerten en culturele en educatieve activiteiten in de openbare ruimte van het gebouw krijgt Amare een belangrijke evenementen- en congresfunctie.

Voor de afdeling Programma & Productie zoeken wij een stagiair vanaf februari 2023.

Stagiair Productie

32-36 uur per week

Plek binnen de organisatie
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Programma & Productie. Deze bestaat uit 3 programmeurs, een educatiemedewerker, een assistent programmeur en 3 producenten. Samen met de producenten ben je de brug tussen de programmering en de daadwerkelijke uitvoer.

Wat worden je taken?
Als stagiair(e) productie zal je de producenten ondersteunen bij verschillende interessante producties van voorstellingen, concerten en festivals in Amare en in de Nieuwe Kerk. Ook zal je zelfstandig producties gaan voorbereiden en bij een deel daarvan ook aanwezig zijn bij de uitvoer. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het maken van de vertaalslag van door Programma en bespeler aangeleverde informatie naar specifieke actiepunten voor eigen werkzaamheden en voor afdelingen Horeca & Publieksservice, Kaartverkoop & Informatie en Techniek;
 • Het uitvoeren van standaard productionele taken en het voorbereiden van producties. Denk hierbij aan het regelen van instrumenten, catering, meubilair, hotelovernachtingen, transport en overige benodigdheden;
 • Het uitzoeken van uiteenlopende zaken voor evenementen en het meehelpen bij evenementen;
 • Het vastleggen van alle benodigde informatie voor de uitvoerende afdelingen in de evenementensoftware iTheatre;
 • Het meedenken hoe een programma nog sterker wordt in kwaliteit en/of een nog meer bijzondere ervaring bij de bezoeker oproept;
 • Ook is er ruimte om op basis van jouw wensen wat je wilt leren bijpassende taken en projecten op te pakken.

Wat verwachten wij van jou?
Om bij ons te kunnen werken verwachten we dat je enkele kerncompetenties bezit:

 • Je bent zelfstandig, stressbestendig en je vindt het prima om af en toe in de avonden en weekenden te werken;
 • Je kunt goed overzicht houden, bent enthousiast en leergierig;
 • Je hebt affiniteit met cultuur en de maatschappij.

Daarnaast verwachten we dat je een relevante opleiding volgt zoals Leisure Management, Eventmanagement of Productie Podiumkunsten. Volg je een andere opleiding en denk je dat het passend is, twijfel dan niet om contact op te nemen. We kijken uit naar je wanneer je vanaf februari 2023 beschikbaar bent voor een periode van minimaal 20 weken met een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast het gezellige team en de schitterende nieuwe locatie in hartje centrum Den Haag, hebben wij jou het volgende te bieden:

 • Een afwisselende en leerzame stageplek;
 • Goede stagebegeleiding;
 • Ruimte voor zelfstandigheid en eigen inbreng;
 • Een marktconforme stagevergoeding: maximaal €300,00 bruto op basis van een 36-urige werkweek.
 • Gratis toegang tot meerdere voorstellingen en concerten!

Interesse?
Herken jij jezelf in deze vacature en zou je graag bij ons aan de slag willen? Solliciteer dan door het sturen van je motivatiebrief en CV vóór 5 december, uitsluitend via de website amare.nl/vacatures. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Melissa Tepper via melissa.tepper@amare.nl of 070 88 00 369.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.