XSAGA: Senior Projectmanager

XSAGA in Amsterdam zoekt een Senior Projectmanager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenXSAGA is een live communicatiebureau. Wij creëren betekenisvolle ervaringen waar we mensen en merken met elkaar verbinden. Wij maken direct contact op basis van de juiste beleving. We bieden creatieve en strategische denkkracht, maar ook productionele slagkracht.

Wij breiden ons team graag uit met een senior projectmanager. Een ervaren collega met gevoel voor inhoud en kwaliteit die als een echte aanpakker en regelaar binnen het team aan de slag gaat om onze projecten te realiseren.

Senior Projectmanager

40 uur per week

Experience is Everything
Voel jij je als ervaren projectmanager thuis in de wereld van cultuur, events, media, marketing en communicatie? Schakel jij met gemak tussen live, hybride en digitaal? Wil jij werken voor een breed scala aan inspirerende (en veelal culturele!) opdrachtgevers, binnen een ambitieus en gedreven team vanuit de Amsterdamse Houthavens met uitzicht op het IJ? Dan is XSAGA dé plek voor jou.

Over jou
Als senior projectmanager ben jij het aanspreekpunt en schakel jij tussen de opdrachtgever en het (productie)team. Hierbij voel jij je verantwoordelijk voor het hele proces: van creatie tot productie. Jij houdt overzicht over het grote geheel maar weet klant en collega te verrassen door ook op de kleine details te letten. Op de golven van opdrachten en productiedagen gedij jij als geen ander. Jij voelt je op je plek wanneer je de ene keer met laarzen aan in het weiland staat voor een videoproductie en de volgende keer strak in pak een B2B event aanstuurt. Eenmaal terug op kantoor wikkel je alle zakelijke aspecten van jouw project af en is voor jou de klus pas geklaard wanneer je samen met een tevreden klant hebt geëvalueerd.

Vereisten

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als (senior) projectmanager.
 • Je voelt je vertrouwt met het bijbehorende klantproces.
 • Je hebt een brede ervaring in produceren; van corporate tot cultureel, van showprogramma tot video.
 • Je hebt een breed (cultureel) netwerk dat je graag inzet voor je werk.

Over ons
Dit leuke werk doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met gepassioneerde en cultuur liefhebbende collega’s. Dat kan de ene keer met alleen een assistent zijn, de andere keer met een groter team van creatief strategen, communicatie-experts en producers. Geen enkele dag en project bij XSAGA is hetzelfde en dat maakt werken bij XSAGA juist zo dynamisch. Werk waarin we elkaar elke dag beter maken. Het streven naar succes zit bij ons in de genen. Succes dat de afgelopen jaren werd bekroond met vele awards, waar we enorm trots op zijn en welke we ook graag samen vieren.

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdagend werk met bijzondere opdrachten, sterk gedreven vanuit de kracht van cultuur
 • Een fijne werkplek in de Houthavens van Amsterdam
 • Goede werksfeer en inspirerende collega’s
 • Een marktconform salaris, passend bij ervaring en kennis
 • 27 vakantiedagen op basis van 40 uur dienstverband
 • Pensioensregeling
 • Sociale activiteiten
 • Iedere dag een goed verzorgde lunch

Zin om aan de slag te gaan?
Mail dan je cv en motivatiebrief naar info@xsaga.nl onder vermelding van ‘vacature senior projectmanager’.

* Noot van de redactie: het klantenbestand van XSAGA bestaat voor meer dan de helft uit culturele instellingen

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.