Vitamine Z //: Mede-Pionier

Vitamine Z // in Amsterdam / Utrecht zoekt een Mede-Pionier voor een samen af te stemmen aantal uur per week | Vacature voor een nader te bepalen soort dienstverband | Sluitingsdatum: geenIn een wereld waar ‘streven naar perfectie’ norm geworden is, ontwerpt Vitamine Z ruimte(s) voor Imperfectie. Niet alleen in de programma’s die we neerzetten, ook in de manier waarop we samen een organisatie zijn. Nu steeds meer plekken oren hebben naar ‘imperfectie-injecties’ staan wij op het punt –samen met jou– onze expertpositie te verzilveren.

Denk jij graag mee over de strategie vanaf hier? Heb jij het in je om de praktische uitvoering daarvan op je te nemen, overzicht te houden? Heb je zin om alles wat je tot nu toe deed in nieuwe vormen te gieten? Dan horen we graag hoe jij onze toekomst voor je ziet!

Mede-Pionier

samen af te stemmen aantal uur per week

De vormgeving van zowel de organisatie (hoe we op geheel eigen wijze samenwerken) als de verschillende programma’s (zeer uiteenlopend van aard*) zijn in handen van een bevlogen artistiek leider met verleiders-kwaliteiten: Onze Chief Imperfection Officer. Daarnaast past iemand zoals jij, die kan voortdragen, overzicht houdt, aan de slag gaat met de praktische kant en met enige regelmaat roept dat we lekker bezig zijn!

*) Voor het komende jaar staat er in ieder geval op de planning: ons jaarlijks terugkerende ICARUS Festival, de Dag van de Imperfectie, een bijzonder project rondom Imperfecte Ontmoetingsplekken in de fysieke publieke ruimte en een Verse eigen Website.

Samen nemen we –vanuit de inhoud– strategische besluiten: stemmen we af wat de focus voor komend jaar kan zijn en wat toekomstmuziek. Bouwen we aan die toekomst, waarbij we z.s.m. de stap van veel meer vrijwilligerswerk dan nodig naar prima betaalde banen zetten.

Ben je daarbij bereid nog even slim met middelen om te springen? Vind je het leuk om samen voor steeds weer andere uitdagingen te staan, waarin we bedenken hoe die –op onze geheel eigen wijze– aan te vliegen? Om daarna zelfstandig aan de slag te gaan zonder dat iemand je handje vasthoudt?

Ben je voor alles: Verliefd op ons gedachtegoed? Kun je dingen relativeren met humor? Heb je zin echt samen op te trekken? Heb je het in je ruimte te maken en laten voor organische groei (terwijl we wel degelijk ergens naartoe gaan)? Omdat we geloven dat ruimte voor Imperfectie waardevol en noodzakelijk is?

Stuur vooral een bericht in de vorm die je past – dan gaan we samen op onderzoek.

Laat ons niet langer dan strikt noodzakelijk in onwetendheid over je bestaan; Ons team staat te popelen om met jouw komst compleet te zijn :).

We vertellen je bovendien met graagte meer dan – waar ook – over ons te vinden is. Dus laat van je horen en wie weet zien we elkaar binnenkort bij ons aan boord!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.