Urban Resort: Verhuurcoördinator Verlengingen

Urban Resort in Amsterdam zoekt een Verhuurcoördinator Verlengingen voor minimaal 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenStichting Urban Resort is een kleine, eigenzinnige not-for-profit organisatie die broedplaatsen ontwikkelt en beheert in Amsterdam. Urban Resort heeft een duidelijke visie op de culturele en creatieve sector in onze hoofdstad en heldere ambities op het gebied van vastgoed. Op dit moment beheert de stichting 21 broedplaatsen waarin plaats is voor creatieve, ambachtelijke en culturele zelfstandigen en organisaties. Met een team van 25 medewerkers werken we dagelijks aan het realiseren van ruimte om vrij te experimenteren op artistiek, sociaal en maatschappelijk vlak. Broedplaatsen waar de huur laag is en de betrokkenheid hoog; waar reusachtige installaties en miniatuurtheater ontstaan; waar ruimte is om een festival te organiseren, spontaan de buren op de koffie te vragen, maar ook voor geconcentreerd monnikenwerk.

We zoeken per direct iemand die als verhuurcoördinator binnen het verhuurteam tijdelijk ondersteuning biedt bij de verlenging van een aantal bestaande broedplaatsen.

Verhuurcoördinator

minimaal 16 uur per week

Verhuurcoördinator verlengingen
Bij de verlenging moeten wij nieuwe contractuele afspraken maken met onze huurders. Dit gaat gepaard met een grote hoeveelheid verhuuradministratie. In je rol als tijdelijk verhuurcoördinator verlengingen zorg jij ervoor dat onze huurcontracten worden opgemaakt en ondertekend en communicatie met de huurders hierover prettig verloopt. Je werk bestaat uit de coördinatie en uitvoer van deze verhuur-administratieve processen en bijbehorende huurderscommunicatie. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s vanuit het verhuurteam. Je werkt aan één of meerdere projecten – afhankelijk van je beschikbaarheid. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Coördinatie verlengingen
  Je houdt het overzicht en de planning in de gaten van de verhuuradministratie rond de verlenging van een broedplaats. Je overziet welke stappen gezet moeten worden. Je werkt bij bijzonderheden samen met de vaste verhuurcoördinator van de broedplaats, stemt af met de financiële administratie vanwege de correcte invoer voor de facturatie en je rapporteert tussentijds en legt verantwoordelijkheid af aan de senior verhuurcoördinator.
 • Uitvoer en realisatie verlengingen
  Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de verlengingen op jouw project. Dit houdt in dat je huurdersgegevens controleert en waar nodig corrigeert in onze database, je vervolgens contracten opmaakt via een grotendeels geautomatiseerde contractenmodule, de huurders van jou tijdig de juiste documenten ontvangen, je zorgt dat de contracten correct worden ondertekend en je tot slot zorgt dat alles wordt verwerkt in onze database en huuradministratie.
 • Contact en communicatie met huurders
  Je werkt veel backoffice, maar hebt op een professionele en informele wijze contact met de huurders over de praktische kant van de verlenging. Inhoudelijke vragen speel je door aan je collega’s.

Jij

 • Hebt de nodige ervaring met verhuur of administratief werk en schrikt niet van databases of contracten.
 • Houdt van lijstjes en werkt accuraat en georganiseerd.
 • Werkt zelfstandig, maar in nauwe samenwerking met gedreven teamleden.
 • Hebt de ambitie om mee te werken aan meer levendige broedplaatsen in Amsterdam.

We hebben ruimte voor een ervaren kracht of juist gemotiveerde starter in een soortgelijke functie of op het gebied van verhuur en administratie. Organisatorische kwaliteiten en resultaatgerichtheid zijn een vereiste voor deze functie.

Wij bieden
Wij bieden je tijdelijk een prettige professionele én informele werkomgeving bij een kleine, inspirerende, sociale onderneming in de drukste en gezelligste maanden van het jaar. Je werkt op het hoofdkantoor of gedeeltelijk thuis.

De freelancevergoeding is afhankelijk van ervaring. Duur: De termijn en hoeveelheid uren van de klus bepalen we in overleg maar van ons uit hebben we zeker werk voor twee maanden. Goed te weten dat we vaker freelanceopdrachten aanbieden binnen onze verhuurafdeling.

Interesse?
Stuur een geanonimiseerde cv met korte motivatie naar vacature@urbanresort.nl ter attentie van Bas van de Geyn, onder vermelding van ‘Sollicitatie Verhuurcoördinator Verlengingen’.

Let op: Omdat we inclusiviteit belangrijk vinden, vragen we je dus geen persoonlijke gegevens mee te sturen zoals je naam, geboortedatum, geslacht, burgerlijke staat, adres of eventuele foto in de meegestuurde cv en motivatie. We hebben wel je e-mailadres en telefoonnummer nodig om contact met je op te kunnen nemen. Voor vragen omtrent de procedure of functie kan je bellen naar 020-693 75 75 en vragen naar Hilde van Wijk.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.