Toneelgroep en Theater Imperium: Creatief Grafisch Ontwerper

Toneelgroep en Theater Imperium in Leiden zoekt een Creatief Grafisch Ontwerper voor 4 x per jaar een aantal uren | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenToneelgroep Imperium is een actief amateurtheatergezelschap in Leiden met zo’n 60 actieve leden. Wij hebben ons eigen vlakke vloertheater, dat ook Imperium heet – misschien ken je het wel; dat ándere theater aan de Oude Vest in Leiden. Met vier eigen producties per jaar is ieder theaterseizoen weer anders. Wisselende regisseurs zorgen voor de diversiteit en theatraliteit waar wij van houden!

Wij zijn voor de ondersteuning van pr-activiteiten op zoek naar een nieuwe

Creatief Grafisch Ontwerper

4 x per jaar een aantal uren

Om onze toneelvoorstellingen aan de man te brengen is een uitdagende pr van belang. Al jaren mogen wij gebruik maken van geweldig creatieve, grafische vormgevers, die onze posters, flyers en ander pr-materiaal van hoge kwaliteit, ontwerpen en laten maken.

Alle pr-uitingen bestaan uit een gefotografeerd ‘portret’. Samen met een fotograaf, een lid van de interne pr-commissie en de regisseur van het stuk wordt gezocht naar het vertalen van de boodschap van de voorstelling naar een effectief beeld. Door middel van stilering, kostuums, rekwisieten, grime en mis-en-scène wordt dit expressief en theatraal ingevuld.

Dus: word je blij van het idee om binnen een hechte vereniging mee te werken aan het aan de mens brengen van mooi theater? Wil je je grafische kwaliteiten met ons delen? Neem dan contact op met ada@imperiumtheater.nl. Zij kan je meer vertellen over deze leuke vacature!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.