Theater Gajes: Hoofd Productie / Bedrijfsleider

Theater Gajes in Deventer zoekt een Hoofd Productie/Bedrijfsleider voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-12-2022Theater Gajes is een internationaal werkend buitentheatergezelschap uit Deventer dat gespecialiseerd is in het maken van theater in de openlucht met grootse vormgeving en effecten. De voorstellingen reizen rond door Europa of worden specifiek voor een locatie gemaakt. Het gezelschap is onderscheidend in de theatrale vorm en structuur in het Nederlandse theaterlandschap. De toeschouwers staan letterlijk midden op de speelvloer. Het publiek wordt omringd door het decor en moet opzij stappen voor rijdende objecten en acteurs die de menigte doorkruisen. De scheiding tussen publiek en speelvlak is opgeheven. Theater Gajes maakt onder deze omstandigheden dynamisch en inhoudelijk theater.

Wij zoeken een nieuwe avonturier!

Hoofd Productie / Bedrijfsleider

8 uur (uitbreiding mogelijk)

Over de functie
In deze functie ben je de spin in het web voor de productionele en verkoop technische zaken bij Gajes en sparringpartner voor de artistiek en zakelijk leider. Je vertaalt het artistieke naar het productionele. Dat betreft niet alleen de productie rondom enkele van de voorstellingen, maar ook als er geen voorstellingen zijn ben je medeverantwoordelijk voor de bedrijfsmatige kant van de organisatie. Je moet hierbij denken aan het verkopen van voorstellingen, bewaken van subsidie- en fondsaanvragen en bijhouden website en socials. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de artistiek en zakelijk leider.

Profiel:

  • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk;
  • Je kunt goed organiseren en plannen;
  • Je kunt probleemoplossend en kunt out-of-the-box denken;
  • Je bent energiek en daadkrachtig;
  • Je bent vriendelijk en duidelijk in de communicatie;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Het is een pre als je in de buurt van Deventer woont en in het bezit bent van een BE-rijbewijs.

Wij vragen
Wij zoeken iemand met relevante ervaring en/of opleiding en met een grote interesse voor festivals of buitentheater. Je bent een creatieve doener, sociaal, communicatief vaardig en hebt een ambitie om in het culturele veld te werken. Je bent gemiddeld 1 dag per week beschikbaar en bent flexibel in aanpassing van je werktijden. Er bestaat de mogelijkheid om de uren uit te breiden
bij nieuwe projecten.

Wij bieden
Een uitdagende, unieke en flexibele baan. Je wordt onderdeel van een kleine organisatie. Veel gezelligheid, humor, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Het werk is in opdracht als zzp’er tot 1 januari 2024 met uitzicht op verlenging. Salaris gebaseerd op CAO Theater en Dans.

Solliciteren? Neem bij vragen contact op met artistiek en zakelijk leider Maartje Keijzer (maartje@theatergajes.nl). Reacties met motivatie en cv graag uiterlijk 1 december 2022 naar maartje@theatergajes.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.