Theater Film Café De Lieve Vrouw: Filmmarketeer (junior)

Theater Film Café De Lieve Vrouw in Amersfoort zoekt een Filmmarketeer (junior) voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenDe Lieve Vrouw is hét culturele huis voor podiumkunsten en film in Amersfoort, aan het mooiste plein van de historische binnenstad. In het intieme vlakkevloertheater krijgen jaarlijks circa 120 actuele, eigentijdse podiumkunsten de ruimte: theater, dans, muziek, gesprek of experiment. In de drie huiselijke filmzalen (89, 60 en 45 stoelen) worden dagelijks de nieuwste internationale kwaliteitsfilms en documentaires in hoogwaardige digitale kwaliteit vertoond.

Van je liefde voor film je werk maken? Je marketing-carrière starten of een volgende stap in je carrière maken bij één van de fijnste filmtheaters? Dat kan! Filmtheater De Lieve Vrouw in Amersfoort heeft een marketingstoel voor je vrij.

Als filmmarketeer ben je (mede)verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van ons filmprogramma. We vertonen films die ertoe doen, die je raken en ervoor zorgen dat je net even anders naar huis gaat dan dat je kwam. Bij De Lieve Vrouw kun je uitgaan met inhoud. Jij en je toekomstig collega’s werken dagelijks aan het zichtbaar maken van deze waardevolle combinatie.

Wij zoeken een

Filmmarketeer (junior)

24 uur per week

Je dagelijkse business

 • Je hebt ideeën te over om onze films in de spotlights te zetten en gebruikt voor de uitwerking van je plannen onze eigen en nieuw te ontwikkelen communicatiekanalen, marketingacties, online advertenties of samenwerking met (filmdistributeur)collega’s.
 • Je bedenkt campagnes en voert ze zelfstandig of in samenwerking met je collega’s uit.
 • Je beheert en creëert in tekst en beeld content voor onze socials.
 • Je gaat je stempel drukken op onze nieuw te ontwikkelen website en e-mailmarketingmodule.
 • Je denkt mee en draagt bij aan de zowel online als ook offline marketingstrategie.
 • Je werkt data gedreven aan de team-doelstellingen en gebruikt diverse tools om je werk te monitoren en te optimaliseren.
 • Samen met de filmprogrammeur ga je op zoek naar de verdieping en verrijking van ons aanbod zodat we steeds vaker bezoekers een compleet avondje of middagje uit kunnen bieden.

Wanneer zit je bij De Lieve Vrouw op je plek
Wij bieden je een hands-on, creatieve baan – hartje Amersfoort – in een ambitieuze organisatie en een gezellig team. Je bent bij ons op je plek als…

 • Je thuis bent in online marketing en al enige ervaring hebt in online campagne-voering.
 • Je strategisch denkt, maar vooral graag de handen uit de mouwen steekt.
 • Je een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding (of aantoonbare werkervaring) hebt die relevant is voor deze functie.
 • Je beschikt over goede schrijf skills.
 • Je ervaring hebt met Photoshop en/of InDesign en zo mogelijk met video-editing software.
 • Je zelfstandig of in teamverband gestructureerd en planmatig kunt werken.
 • Je affiniteit hebt met (arthouse)film.

Het betreft een aanstelling voor een jaar, startend per direct of november of december 2022. Het salaris is conform schaal 5 CAO Nederlandse Podia minimaal € 2.125,82 tot maximaal € 2.976,04 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Daarnaast mag je natuurlijk gebruik maken van onze vrijkaartenregeling, bieden wij je 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen per jaar, 1,65% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn, een reiskostenvergoeding, 10% korting in ons theatercafé en relevante op de functie gerichte scholingsmogelijkheden.

Enthousiast?
Laat het ons weten. Stuur je CV en introduceer jezelf in een filmpje, geschreven motivatiebrief of andere vorm waarmee je je enthousiasme en geschiktheid aan ons laat zien. Als je onze interesse weet te wekken, nodigen we je graag direct uit voor een gesprek.

Reageren kan naar personeelszaken@lievevrouw.nl ter attentie van Miriam Lokhorst, vragen kun je richten aan Saskia Tuijp, saskiatuijp@lievevrouw.nl.

De Lieve Vrouw is van, en voor iedereen. Daarom zoeken wij actief collega’s met een verscheidenheid in afkomst en achtergrond. Ongeacht waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe je eruitziet en van wie je houdt: we horen graag van je!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.