Stage Entertainment: Medewerker Techniek Tina, de Tina Turner Musical

Stage Entertainment in Utrecht zoekt een Medewerker Techniek Tina, de Tina Turner Musical voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenStage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt, zoals TINA – de Tina Turner Musical en Disney’s Aladdin. Wereldwijd heeft Stage Entertainment de grootste shows geproduceerd met een portfolio die bestaat uit titels zoals Mamma Mia!, Chicago, Lazarus, Disney’s The Lion King en Aladdin. Wereldwijd bestaan wij uit een team van 3000 getalenteerde en diverse individuen en leveren wij een fantastische ervaring aan de +7 miljoen bezoekers die een bezoek brengen aan een van onze shows.

‘Touching hearts, creating memories’ is de missie die wij altijd willen nastreven. Maar ook de verbinding van mensen door live entertainment. Met speciale aandacht voor iedere bezoeker die wordt meegenomen in de magie van de voorstelling. Dit is wat onze cast,- crew,- en orkestleden tijdens iedere voorstelling willen bereiken.

Wij zoeken een Medewerker Techniek voor de productie Tina, de Tina Turner Musical. In deze functie ben je onderdeel van een specialistische technisch team dat verantwoordelijk is voor een fantastisch uitziende voorstelling!

Medewerker Techniek

40 uur per week

Jouw werkzaamheden als Medewerker Techniek zijn

  • Technische begeleiding voor, tijdens en na de voorstelling.
  • Routes lopen op de vloer.
  • Decor set onderhouden.

Van een Medewerker Techniek verwachten wij

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van automation / STS is een pre.
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring.
  • Hoge mate van flexibiliteit, onder andere qua werktijden.

De diversiteit van de organisatie zorgt voor een inspirerende, afwisselende, dynamische werkomgeving, waar eenieder zich prettig moet voelen. Er zal een beroep worden gedaan op jouw creativiteit tijdens het in de lucht houden van meerdere ballen.

Interesse?
Reageer dan via de button hieronder en upload je cv en motivatie ter attentie van Michael Knoester. Bij vragen kun je contact opnemen met Sandy van Komen via sandy.van.komen@stage-entertainment.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.