Stage Entertainment: (Deputy) Company Manager

Stage Entertainment in Den Haag zoekt een (Deputy) Company Manager voor 100% | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geen



Stage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt, zoals TINA – de Tina Turner Musical en Disney’s Aladdin. Wereldwijd heeft Stage Entertainment de grootste shows geproduceerd met een portfolio die bestaat uit titels zoals Mamma Mia!, Chicago, Lazarus, Disney’s The Lion King en Aladdin. Wereldwijd bestaan wij uit een team van 3000 getalenteerde en diverse individuen en leveren wij een fantastische ervaring aan de +7 miljoen bezoekers die een bezoek brengen aan een van onze shows.

‘Touching hearts, creating memories’ is de missie die wij altijd willen nastreven. Maar ook de verbinding van mensen door live entertainment. Met speciale aandacht voor iedere bezoeker die wordt meegenomen in de magie van de voorstelling. Dit is wat onze cast,- crew,- en orkestleden tijdens iedere voorstelling willen bereiken. Als (Deputy) Company Manager draag jij bij aan deze beleving door samen met het operationele team van de productie welke onder leiding staat van de Uitvoerend Producent, verantwoordelijk te zijn voor het voorbereiden en onderhouden van de productie op gebied van alle faciliteiten en personele bezetting. Je doel is om voor iedereen een zo optimaal mogelijke, fijne en veilige werkomgeving te creëren zodat iedereen onder de juiste condities kan functioneren en een fantastische show voor ons publiek neer kan zetten.

Ben jij een operationeel talent, hou je ervan om veel ballen tegelijk in de lucht te houden en wil je dat allerhande zaken goed geregeld zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!

(Deputy) Company Manager (m/v/x)

100%

Een dag (of avond) is nooit hetzelfde. Je bent onder andere bezig met het contracteren van personeel, het faciliteren van repetities, het onderhouden van de productiebudgetten, het opstellen van roosters en planningen, het organiseren van vervoer, catering, kleedkamers en accommodaties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor

  • Het aansturen van de hoofden van afdelingen en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen de productie, luistert, beantwoordt en lost operationele vragen op. Je zorgt dat de arbeidsomstandigheden optimaal zijn en draagt zorg voor een veilig en respectvol werkklimaat.
  • Het voeren van de productieadministratie met betrekking tot HR zaken, productiebudgetten en het waken over die van de verschillende afdelingen.
  • Het zorgen voor een optimale communicatie tussen de diverse disciplines en bijdragen aan ontwikkelingen, planningen en procedures. Je signaleert wanneer er aanpassingen nodig zijn en neemt initiatieven om op te lossen of te verbeteren.

Van een (Deputy) Company Manager verwachten wij

  • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden.
  • Je kan goed omgaan met groepsdynamieken.
  • Je bent accuraat en snel.
  • Je beschikt over een sterk ontwikkeld improvisatietalent.
  • Stressbestendigheid.
  • Je bent bereid te werken in de weekenden en avonduren.

Wat bieden wij je?
Een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf. Daarnaast bieden wij je arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en een divers pakket aan personal benefits. Welzijn is een belangrijk thema binnen onze organisatie waar wij de mogelijkheid bieden om aan je fysieke en mentale gezondheid te werken.

De diversiteit van de organisatie zorgt voor een inspirerende, afwisselende, dynamische werkomgeving, waar eenieder zich prettig moet kunnen voelen.

Interesse in deze dynamische werkplek?
Solliciteer dan via de onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Brian Verhagen via brian.verhagen@stage-entertainment.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.