Space&Matter: Office Assistant

Space&Matter in Amsterdam zoekt een Office Assistant voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenSpace&Matter is een Amsterdams ontwerpbureau voor ruimtelijk en strategisch ontwerp in de gebouwde omgeving. Met een integrale benadering werken wij aan complexe opgaven van gebouw tot gebiedsontwikkeling. Duurzaamheid en maatschappelijke impact staan hierbij altijd centraal. Je kent ons misschien van circulaire broedplaats De Ceuvel, Het Sweets Hotel (in de Amsterdamse brugwachtershuisjes) en de drijvende wijk Schoonschip.

Space&Matter zoekt per direct een

Office Assistant

24 tot 32 uur per week

Wat wij jou bieden
Een leuke uitdagende baan als office manager in onze open en levendige studio in een duurzame buurt van Amsterdam Noord. In deze functie ondersteun jij een gezellig en gedreven team van ruim twintig ontwerpers. Voor deze functie staat 24 – 32 uur per week die je flexibel kan indelen en een salaris van € 2400,- tot € 2700,- (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van ervaring en competenties.

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen in het kantoor en zorgt ervoor dat de dagelijkse zaken vloeiend verlopen. Ook zorg je voor de uitstraling en sfeer van het kantoor en de ontvangst van onze gasten. Afhankelijk van interesse en vaardigheden ondersteun je bij diverse praktische afdelingen. De werkzaamheden bestaan onder anderen uit:

  • Gasten ontvangen.
  • Interne communicatie (mail, telefoon, post).
  • Organiseren van zakenreizen, presentaties en teamuitjes.
  • Ondersteunen recruitment en onboarden / offboarden van medewerkers.
  • Voorraad van kantoorartikelen en boodschappen.
  • Zorg dragen voor post en attenties.
  • Uitstraling van het kantoor.

Wat neem je mee

  • Een goede beheersing van zowel Nederlands als Engels.
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring.
  • Affiniteit met een creatieve werkomgeving.

Solliciteer
Wil jij ons team komen versterken als Office Assistant? Dan horen we graag van je!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.