Sociëteit de Kring & Club Up: Zelfstandig Werkend Kok

Sociëteit de Kring & Club Up in Amsterdam zoekt een Zelfstandig Werkend Kok voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenSociëteit De Kring is een besloten vereniging voor creatieve andersdenkenden uit verschillende (culturele) disciplines. De Kring heeft een gevarieerd ledenbestand waar menig vormgever van de maatschappij zich toe mag rekenen en een bruisende programmering die reikt van jazzconcerten tot debatten op het scherpst van de snede. In de bijbehorende ClubUP voelt de nacht bovendien altijd jonger dan hij in werkelijkheid is. Zodoende is Sociëteit De Kring al 100 jaar dé cultuurclub van Amsterdam.

Het restaurant van De Kring is de ontmoetingsplek van de sociëteit. De menukaart is divers en wisselt regelmatig. Wij bereiden de gerechten van A tot Z in eigen keuken, zijn bewust van de oorsprong van ingrediënten en maken gebruik van hedendaagse technieken. Een sterk team, waarbinnen naast hard werken begrippen als eigenheid, humor en collegialiteit centraal staan, maakt dit mogelijk.

Wij zoeken voor ons restaurant per direct:

Zelfstandig Werkend Kok

30 uur per week

Een ervaren kok en enthousiaste collega die zelfstandig een dienst kan draaien. Het opstarten van de keuken, controleren van de bestellingen, de mise-en-place met eventuele begeleiding van een hulpkok, de uitgifte en het bedenken van en bestellen voor de dagschotels zijn hierbij je belangrijkste taken. Je bent creatief en denkt graag mee met het samenstellen van de menukaart. Ook ben je zorgvuldig in de bereiding en de presentatie van gerechten. Ben je flexibel, stressbestendig en heb je liefde voor koken? Solliciteer!

Wij bieden

  • Een salaris conform de Horeca CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Drie à vier diensten per week, met wisselende werktijden.
  • Toegang tot de programma’s van De Kring & Club Up.
  • Een gezellige werksfeer en een gezellige nazit.

Bel chef kok Diederik Kloosterman, 06-25005536, of stuur een korte mail met CV naar: diederik@kring.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.