Museum ANNO: Vrijwilliger

Museum ANNO in Zwolle zoekt een Vrijwilliger voor een flexibel aantal uur | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenVrijwilligers zijn onmisbaar voor musea en hét visitekaartje richting ons publiek. Hoe gaat een stadsarcheoloog te werk? Wat kan je allemaal vinden in de archieven? En welke Zwollenaren hebben veel voor de geschiedenis van de stad betekend? Je ontdekt het bij ANNO! Dé plek waar museum, archeologie, bouwhistorie, monumenten en archief samenkomen. Het museum in de maak is het (t)huis van, voor en door Zwollenaren en toeristen van de stad. En hét vertrekpunt aan de Melkmarkt als je Zwolle beter wilt leren kennen.

Help jij mee om inwoners bekend te maken met de verhalen van Zwolle?

Vrijwilliger

flexibel aantal uur

Wie ben jij:

  • Enthousiast, gastvrij en behulpzaam
  • Geïnteresseerd in geschiedenis en archeologie
  • Bereid om ’s avonds, in het weekend en/of op feestdagen te werken
  • Minimaal 1 dag/dagdeel per week beschikbaar

Museum ANNO is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijwilligers zijn onmisbaar om bezoekers van ons museum een leuke bezoekerservaring te bieden. Help jij mee om bezoekers een geweldige museumervaring te bieden?

Als vrijwilliger van Museum ANNO zorg jij samen met je collega’s voor een gastvrije ontvangst van onze bezoekers. Jij bent het aanspreekpunt voor bezoekers en maakt hen graag wegwijs binnen én buiten de muren van het museum. Ook vind je het leuk om bezoekers te begeleiden bij activiteiten en evenementen en draai jij je hand niet om voor het bedienen van gasten in het ANNO Café. Hieronder een korte beschrijving van de taken en tijden:

  • Aanspreekpunt en informatievoorziening voor bezoekers
  • Begeleiden van bezoekers bij activiteiten en evenementen
  • Verkoop van items in de museumwinkel
  • Gastvrij onthaal in het ANNO Café
  • Tijden: 10.00 – 17.00 uur
  • Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag + avonden wanneer nodig

Lijkt het jou leuk om vrijwilligerswerk te doen in hét stadsmuseum van Zwolle? Meld je dan aan als vrijwilliger via: info@anno.nl.

Zien we je binnenkort voor een kennismaking?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.