Luxor Theater Rotterdam: Allround Geluidstechnicus

Luxor Theater Rotterdam in Rotterdam zoekt een Allround Geluidstechnicus voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMet twee unieke theaterzalen – het 104 jaar oude Luxor en sinds 21 jaar het nieuwe Luxor – is het Luxor Theater een van de grootste theaters van Nederland. We zijn niet alleen toonaangevend op het gebied van cabaret, musicals en (internationale) theaterconcerten, maar bieden ook een breed georiënteerde stadsprogrammering waarmee we lokale artiesten in de spotlight zetten en een opstap bieden voor (beginnende) theatermakers.

Voor onze kleine en hechte afdeling Theatertechniek zoeken wij een Allround Geluidstechnicus. Door het kleine team krijg je de mogelijkheid om mee te denken over de afdeling en de organisatie. Wij zijn op zoek naar iemand die met ons mee wil groeien. Dus zoek jij een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid en heb jij ervaring als geluidstechnicus? Lees dan verder!

Luxor Theater zoekt per direct een

Allround Geluidstechnicus

32 uur per week

Voor de afdeling Theatertechniek zoeken wij een Allround Geluidstechnicus. Jij verleent technische ondersteuning bij theatervoorstellingen, evenementen en congressen, met name op het gebied van geluid. Ook ondersteuning op het gebied van licht of video/film techniek zal deels binnen jouw werkzaamheden vallen. Je werkt nauw samen met zowel interne als externe technici en met de interne productieafdeling. Ook draag je zorg voor het beheren van en technisch onderhoud aan de apparatuur en klein onderhoud aan het pand.

Jij…

  • Hebt een opleiding en/of ervaring als geluidstechnicus (in een theater).
  • Voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden.
  • Bent sociaal en communicatief vaardig.
  • Bent zelfstandig én een goede teamwerker.
  • Bent flexibel in je beschikbaarheid, je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien (met name in de avonden en weekenden, maar ook op feestdagen).
  • Flexibel in werkzaamheden, niet te beroerd om klussen aan te pakken.
  • Woont bij voorkeur in Rotterdam of omgeving.
  • Bent in het bezit van een BHV-diploma of bereid om die te behalen.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan in een ambitieuze werkomgeving en een leuk team. Aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en salariëring volgens schaal 5 CAO Nederlandse podia.

Het bieden van een diverse en inclusieve organisatie staat bij ons hoog op de agenda. Daarom nodigen wij iedereen die zich in deze vacature herkent nadrukkelijk uit om te reageren. Zo maken we ons personeelsbestand een juiste afspiegeling van de Nederlandse en Rotterdamse cultuur. De deuren van Luxor staan voor iedereen open.

De Allround Geluidstechnicus valt onder de Coördinator Theatertechniek. Voor meer informatie kun je bellen met Fred Tamminga via 010-496 01 33 of mailen naar fred@luxortheater.nl.

Interesse in deze leuke baan?
Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar fred@luxortheater.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.