Luxor Theater: Huismeester

Luxor Theater in Zutphen zoekt een Huismeester voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenLuxor Theater, een filmhuis met podiumfunctie en theatercafé, opgericht in 1918, behoort tot de culturele basisinfrastructuur van de gemeente Zutphen. Luxor heeft twee zalen, met ruim duizend voorstellingen per jaar. Luxor is een vrijwilligersorganisatie met ANBI-status, met circa tachtig vrijwilligers.

Wij zoeken per direct een

Huismeester

8 uur per week

Tot de taken van de huismeester behoren: toezicht op de veiligheid en netheid van het gebouw, kleine onderhoudswerkzaamheden, inkoop voor de bar, afvalverwerking, controle op schoonmaakwerkzaamheden, sleutelbeheer en alarmopvolging.

De werkzaamheden vinden plaats verdeeld over de week. Het brutosalaris bedraagt € 591,60.

Je kunt je sollicitatie richten aan: Luxor Theater, t.a.v. H. Heesen, Houtmarkt 64,
7201 KM Zutphen of info@luxorzutphen.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.