Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal: Accountmanager Sales & Events

Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal in Leiden zoekt een Accountmanager Sales & Events voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenDe Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal bestaat uit twee huizen: het oudste theater van Nederland en een negentiende-eeuws (concert)zalencomplex, twee monumentale panden in het centrum van Leiden. Met vier prachtige zalen zijn we verantwoordelijk voor bijna 300 voorstellingen en concerten met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Onze programmering is divers: van klassieke muziek tot toneel, van pop en jazz tot cabaret. Daarnaast produceren we per jaar ruim vijftien producties zelf of in samenwerking met één van onze partners in de stad. Op zakelijk gebied ontwikkelen we ons in rap tempo; (internationale) organisaties van vergaderingen, diners en grote congressen vinden plaats in onze zalen vaak letterlijk een podium

Ben jij een initiatiefrijke accountmanager? Wij zoeken een ondernemende collega die verantwoordelijk is voor de commerciële en culturele verhuur van onze prachtige locaties. Namelijk een

Accountmanager Sales & Events

36 uur per week

Wat ga je doen?
Van het eerste contact, het maken van de offerte en de planning tot de financiële afhandeling. Jij bent een onmisbare schakel in het salesproces. Samen met het team overleg je over inhoudelijke, technische en organisatorische aspecten. Je geeft opties af, stelt offertes op en voert contractbesprekingen. Je vindt het leuk om strategisch en buiten de lijntjes mee te denken over hoe we onze omzetdoelstellingen kunnen realiseren. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties, bouwt actief aan je netwerk en je gaat op zoek naar nieuwe markten met als doel het binnenhalen van nieuwe opdrachten

Wie zoeken wij ?
Jij bent commercieel sterk, in staat goed te communiceren zowel mondeling als schriftelijk en kunt uitstekend samenwerken. Als ambassadeur van de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal start het bij jou. Alle aanvragen die per mail en telefonisch binnen komen verwerk je snel & doortastend. Met gevoel voor service en kennis van de locaties, stel je de juiste vragen op de juiste toon. Zo verzamel je alle relevante info benodigd voor goede offerte en bouw je aan een goede relatie. Uiteraard zorg je ervoor dat alle informatie goed wordt geborgd in onze systemen. Collega’s en relaties kunnen op je rekenen. Je doet wat je belooft en door je inzet & servicegerichtheid kan team sales & events deals sluiten.

Wie ben jij?

 • Een commercieel dier met een hart voor cultuur. Je wordt blij van een werkomgeving met een diverse programmering en een groeiend aantal evenementen.
 • Je werkt resultaatgericht en gestructureerd. Geen relevant detail zie jij over het hoofd.
 • Je staat voor, over liever je bént zelf, één en al service met persoonlijke gastvrijheid.
 • Je beschikt over goede communicatieve- en presentatievaardigheden.

Gewenst

 • Een relevante opleiding op HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in de evenementenbranche en / of gevoel voor hospitality.

Wat bieden wij je?

 • Een uitdagende en afwisselende baan met ruimte om mee te groeien met onze ambitieuze doelstellingen.
 • Een fijne werkplek midden in het levendige centrum van Leiden.
 • Een functie voor 36 uur per week, flexibel. Salaris is op basis van equal pay en de cao Nederlandse Podia (schaal 6).
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
 • De mogelijkheid om zelf de geweldige voorstellingen en concerten in onze programmering te ervaren.

Heb je vragen?
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en voldoe je (grotendeels) aan de functie-eisen? Neem gerust contact op met onze coördinator sales en evenementen om te overleggen over deze vacature. Dan kan per mail; Ellensimons@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of telefonisch via 071-516 2404.

Past deze rol helemaal bij jou?
Solliciteer dan meteen en stuur een motivatie en cv naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, HR adviseur / Officemanager.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.