Isala Theater: Coördinator Facilitaire Zaken

Isala Theater in Capelle aan den IJssel zoekt een Coördinator Facilitaire Zaken voor 28-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-12-2022Het Isala Theater opende in 1999 zijn deuren in Capelle aan den IJssel. Het theater beschikt over twee zalen (500 en 150 stoelen). Elk seizoen biedt het Isala Theater ongeveer 200 professionele voorstellingen verdeeld over de verschillende genres. Daarnaast wordt het theater regelmatig verhuurd en vinden er ook wekelijks filmvertoningen plaats.

Wij zoeken per direct een

Coördinator Facilitaire Zaken

28 uur per week | bij interesse uit te breiden naar 36 uur door werkzaamheden binnen de afdeling techniek.

Het Isala Theater zoekt met onmiddellijke ingang een coördinator facilitaire zaken voor 28 uur per week. Als coördinator zorg je ervoor dat alles optimaal functioneert en er verzorgd uitziet om alle bezoekers van het theater een optimale beleving te geven. Je plant, organiseert en coördineert. Tevens adviseer je de directie op gebied van gebouwenbeheer, arbo-zaken en bhv. Eigenlijk ben je een spin in het web en ben je de vraagbaak voor veel collega’s. Je kunt snel schakelen, prioriteiten stellen  en je weet van aanpakken.

Taken:

 • zorg voor het gebouw
 • zorg voor het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden technische installaties
 • begeleiding van en contactpersoon voor externe partijen
 • bereikbaarheid om te kunnen handelen bij incidenten
 • bijhouden en zorgdragen voor onderhoud op basis van het Meer Jaren Onderhoud Plan
 • preventie medewerker
 • beheer muziekschool
 • aansturen vrijwilligers en huismeester
 • monitoring van het energieverbruik en milieu-aangelegenheden
 • beheer ICT

We vragen:

 • een goede taalbeheersing
 • minimaal MBO+
 • technische opleiding of ervaring
 • een teamspeler

We bieden:

 • salaris conform CAO Nederlandse podia
 • fascinerende werkomgeving

Lijkt het je een uitdaging om als facilitair coördinator een rol te spelen in dit dynamische en sfeervolle bedrijf? Heb je van nature een dienstverlenende instelling en ben je pro-actief? Kom dan ons team versterken en solliciteer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Zielhuis: 06-26074062
Je sollicitatiebrief voorzien van een cv kun je voor 2 december richten aan directie@isalatheater.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.