Holland Festival: Medewerker Ticketing

Het Holland Festival in Amsterdam zoekt een Medewerker Ticketing voor 0,8-1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenArtistieke vernieuwing, innovatie en experiment zijn al sinds de oprichting in 1947 de kernwaarden van het Holland Festival. Elk jaar in juni toont het festival grensverleggende voorstellingen van makers van over de hele wereld, en nieuwe ontwikkelingen binnen de podiumkunsten. Van theater, dans, muziek, muziektheater en opera tot multidisciplinaire vormen en cross-overs met beeldende kunst, digitale kunst, fotografie en film.

Dankzij de reputatie die het Holland Festival in 75 jaar heeft opgebouwd, is het in staat voorstellingen te tonen en soms ook te helpen realiseren die hier anders nooit te zien zouden zijn. Deze leiden vaak tot unieke, overweldigende en heugelijke ervaringen en nabeschouwingen. Recente voorbeelden hiervan zijn When Paths Meet (2022; Sami Yusuf, Cappella Amsterdam en Amsterdams Andalusisch Orkest) van TIME van Ryuichi Sakamoto (2021), het door Pierre Audi geregisseerde aus LICHT (2019, Karlheinz Stockhausen) en The Head & The Load van William Kentridge (2019). Het Holland Festival ziet het als zijn rol en kracht een katalysator te zijn van buitengewone voorstellingen.

Vanaf november zoeken wij een

Medewerker Ticketing

november 2022 – juni 2023

0,8 – 1 fte

  • november 2022 – mei 2022: 80% per week
  • juni 2022: 100% per week

Als Medewerker Ticketing maak je deel uit van de afdeling Communicatie & Marketing en verwerk je samen met de coördinator de kaartverkoop voor de voorstellingen van het Holland Festival.

Je bent mede verantwoordelijk voor:

  • Beheer van kaartverkooproutines en contingenten
  • Verzorgen van actuele informatie voor theaterkassa’s van de verschillende festivallocaties
  • Contact met/ondersteunen van publiek en genodigden over kaartverkoop
  • Afhandeling van genodigden en sponsorbestellingen
  • Verzorgen van gastenlijsten voor staf van het Holland Festival;
  • Placeren van genodigden bij onder meer de openingsvoorstelling, vriendenvoorstelling en eventuele slotvoorstelling
  • Aansturen van tijdelijk kassa-personeel

Wij zoeken
Je hebt minimaal een mbo-opleiding, bent accuraat, communicatief, in staat gestructureerd en oplossingsgericht te werken, stressbestendig, service gericht en je vindt het leuk om met klanten te werken. Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt goede Engelse vaardigheden. Ervaring met (kaartverkoop)boekingssystemen en affiniteit met podiumkunsten is een pre.

Wij bieden
Het Holland Festival biedt je een inspirerende en levendige werkomgeving bij een van Nederlands meest prestigieuze podiumkunstenfestivals. Onze programmering is internationaal, divers en vooruitstrevend. Wij willen graag een afspiegeling zijn van de Nederlandse samenleving en zijn op zoek naar meer diversiteit in ons team.

Salariëring geschiedt conform het functie- en salarishuis van het Holland Festival.

Stuur je motivatiebrief met cv naar het Holland Festival, ter attentie van Norbert Bode, Hoofd Communicatie & Marketing, norbert.bode@hollandfestival.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie’.

Voor meer informatie: Marian van Wijngaarden, coördinator Ticketing, marian.van.wijngaarden@hollandfestival.nl of tel: 06 241 331 54.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.