HIZKIA: Projectmanager (Inter)nationaal Kunsttransport

HIZKIA in Amsterdam zoekt een Projectmanager (Inter)nationaal Kunsttransport voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenHIZKIA biedt wereldwijd topkwaliteit in logistiek, kunsttransport en collectiebeheer aan musea, galeries, veilinghuizen en particuliere kunstverzamelaars. HIZKIA is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot onbetwist marktleider in Nederland en is één van de belangrijkste partners in het internationale kunsttransport. HIZKIA biedt uiteenlopende gespecialiseerde diensten: kunstverpakkingen, transport van antiek en kunst, verhuur van de kunsttransportkist Turtle, installatie van tentoonstellingen, restauratie en deskundig (advies over) beheer en behoud van collecties en de coördinatie van internationaal bruikleenverkeer en kunstopslag in onze depots in Den Haag, Amsterdam, Willebroek (B) en Parijs (FR). Onze belangrijkste kernwaarde is: ‘Inspired by art, driven by service’.

Binnen ons commerciële/gallery team in Amsterdam is plek voor een

Projectmanager (Inter)nationaal Kunsttransport

32 tot 40 uur per week

Kunst gaat altijd gepaard met emotie. Als projectmanager bij HIZKIA ben je hiervan bewust, en durf jij de verantwoordelijkheid te nemen over het transport van dierbare bezittingen en kostbare objecten van onze klanten: particulier, galeries, musea, veilinghuizen, kunstenaars, en onze buitenlandse kantoren en agenten.

In deze functie coördineer je kunsttransporten van A-Z: de planning, budgetcontrole, nacalculatie voor facturatie, en transportdocumentatie. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de klant, en heb je dagelijks contact met je collega’s van planning, facturatie, sales, en de art handlers en chauffeurs. Hierin is communicatie essentieel: je kan je goed inleven, weet altijd de juiste toon te vinden bij je gesprekspartner, en je ziet de meerwaarde in van relatiebeheer. Als laatste is het belangrijk dat je je hoofd koel kan houden onder druk, want er lopen altijd meerdere projecten tegelijk.

Wie ben jij

 • Commercieel, klantgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, oog voor detail, accuraat
 • Je houdt ten alle tijden het overzicht en bent in staat om prioriteiten te stellen en deadlines te halen.
 • Je hebt geen moeite om efficiënt te blijven werken onder een hoge werkdruk.
 • Je blijft jezelf uitdagen: analyseren en evaluatie vind je belangrijk na het afronden van projecten, zodat de volgende keer nog beter gaat.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met kunst en/of logistiek.
 • Een commerciële en dienstverlenende instelling en flexibele werkinstelling.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou
Een afwisselende salesfunctie waarbij je onderdeel bent van een bijzonder team van collega’s die passie hebben voor kunst en logistiek. Je werklocatie is Amsterdam Westpoort. Ook bieden we je:

 • Een passend salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid een dag thuis te werken.
 • Een fulltime dienstverband, maar parttime is ook bespreekbaar.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Solliciteer via de site of stuur je motivatie en CV naar Karlijn Berends. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Karlijn Berends via karlijn.berends@hizkia.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.