Cool kunst en cultuur: Docent Musical

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard zoekt een Docent Musical voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-12-2022Cool kunst en cultuur is hét podium van de stad Heerhugowaard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de veertien jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers.

Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de regio Heerhugowaard.

De educatie-afdeling van Cool bestaat uit een enthousiast en hoogwaardig docententeam dat zowel lessen en cursussen binnen het vrijetijdsonderwijs verzorgt, als projecten, cursussen en workshops op basis- en middelbare scholen in Heerhugowaard en Langedijk.

Cool kunst en cultuur zoekt met ingang van februari 2023 een

Docent Musical

nader te bepalen aantal uur

Over de functie
Wij zoeken een nieuwe coollega voor de musicalklas. De musicalklas is een oriënterende cursus voor leerlingen in de leeftijd 6 tot 12 jaar, waarbij in 15 lessen van 1 uur wordt toegewerkt naar een kleine musicalpresentatie. De cursus wordt gegeven op dinsdagen van 15.45 tot 16.45 uur. Eventueel zou de cursus verplaatst kunnen worden naar de woensdag van 16.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast werk je als docent musicalklas mee aan de promotie van ons aanbod tijdens de tweejaarlijkse Week van de Proefles. Ook is het mogelijk om binnen de naschoolse cursussen op basisscholen in de gemeente Dijk en Waard en/of binnen de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit 3 werkzaamheden te vervullen, in overleg met Cool en de scholen.

Wij zoeken een Coollega die:

  • Een HBO-opleiding musical- of theaterdocent heeft afgerond;
  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Representatief, accuraat en klantgericht is;
  • Een teamspeler is die kan motiveren en coachen;
  • Als zzp-er ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel en in het bezit is van een geldige VOG;
  • Bewust is van de organisatie en van de culturele omgeving waarin het werk gedaan wordt.

Wat bieden wij?

  • Werkgelegenheid in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team, gevestigd in een gebouw met uitstekende voorzieningen;
  • Een overeenkomst die geldt voor één lesseizoen, met de mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via pz@coolkunstencultuur.nl t.a.v. Marijke Besseling. Een goede motivatie met cv en foto stellen we op prijs, voel je vrij hier creatief mee om te gaan.

Jouw persoonlijke drive
Cool kunst en cultuur houdt van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.