Carnegie Stichting – Vredespaleis: Allround Hovenier

Carnegie Stichting – Vredespaleis in Den Haag zoekt een Allround Hovenier voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-12-2022De Carnegie Stichting is de eigenaar van het Vredespaleis in Den Haag, het wereldwijde icoon van Vrede door Recht. In het Vredespaleis zijn het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties, het Permanent Hof van Arbitrage en de Haagse Academie voor Internationaal Recht gevestigd. De Carnegie Stichting ondersteunt deze gerenommeerde instellingen en beheert de Bibliotheek van het Vredespaleis, de oudste en grootste bibliotheek wereldwijd op het gebied van internationaal recht en vrede.

De Carnegie Stichting heeft de taak om het Vredespaleis te beheren en de genoemde instellingen te faciliteren. Daarnaast heeft de Stichting de verantwoordelijkheid om de missie van deze ‘Temple of Peace’ onder de aandacht te brengen. Bij de Carnegie Stichting werken circa 35 medewerkers.

Voor het tuinonderhoud/het landgoed van het Vredespaleis (onderdeel van de facilitaire dienst) zoekt de Carnegie Stichting per direct een

Allround Hovenier

36 uur per week

De dienst
De Facilitaire Dienst bestaat uit 13 medewerkers die zorgen voor een breed pallet aan facilitaire taken: van (technisch) gebouwbeheer, beveiliging, evenementen en het leveren van facilitaire services tot het tuinonderhoud. Al deze werkzaamheden zijn erop gericht te zorgen voor een veilige, gezonde en prettige werkomgeving voor alle gebruikers van het Vredespaleis. De variëteit aan werkzaamheden zorgt voor een dynamische, brede en uitdagende werkomgeving.

Het team Tuinonderhoud
Het team bestaat uit 5 medewerkers en onderhoudt 6 hectare tuinen bestaande uit bos, gazon, vijvers, heesters, plantenborders, kuipplanten en een rosarium. De werkzaamheden bestaan uit alle denkbare hovenierswerkzaamheden die je binnen een historische tuin kunt verwachten, waarbij de nadruk ligt op onderhoud. De kandidaat komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team van hoveniers en rapporteert aan de Coördinator Tuinbeheer.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn de volgende vaardigheden vereist:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Opleiding vakbekwaam hovenier, bij voorkeur aangevuld met specifieke cursussen/certificaten (heftruck, gebruik kettingzaag, e.d.);
  • VCA basis;
  • Ervaring als hovenier, bij voorkeur op het gebied van tuinonderhoud;
  • Ervaring en/of affiniteit met het werken binnen een historische omgeving;
  • Je bent communicatief en initiatiefrijk en hebt een open, positieve en enthousiaste instelling. Humor mag zeker ook niet ontbreken.

De ideale kandidaat beschikt bij voorkeur over de benodigde certificaten voor boomklimmen en snoeien op hoogte.

De Carnegie Stichting beschouwt diversiteit als kwaliteit. Het maakt niet uit waar je geboren bent of wat je levensovertuiging is. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw drive en intrinsieke motivatie om bij te dragen aan het perfecte onderhoud van onze tuin.

Wat biedt de Carnegie Stichting?
Werken bij de Carnegie Stichting betekent een waardevolle bijdrage leveren in een historische context. Verder bieden wij:

  • Een unieke en inspirerende werkomgeving, goed bereikbaar met het OV.
  • Een 36-urige werkweek en een bij de functie passende beloning, in schaal 4 op basis van de functiewaardering van CAO Rijk.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die staan beschreven in een eigen personeelshandboek, waaronder een eindejaarsuitkering (8,3% bruto van het jaarsalaris) en een vakantie-uitkering (8%).

Meer informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Mark van Ijzendoorn (Coördinator Tuinbeheer) op 06-11350910.

Solliciteren
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag voor het Vredespaleis, internationaal icoon voor vrede en recht? Solliciteer dan uiterlijk vóór 31 december 2022 door je Nederlandstalige CV en motivatiebrief te mailen naar m.ijzendoorn@peacepalace.org. t.a.v. Mark van Ijzendoorn (Coördinator Tuinbeheer). Bij onderwerp graag vermelden “sollicitatie Allround Hovenier”.
De selectieprocedure bestaat uit vier gesprekken. Twee selectiegesprekken en een voordrachts- en arbeidsvoorwaardengesprek.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in de procedure meegenomen. Wanneer het aantal reacties zeer groot is, ontvangt u alleen bericht als wij u graag willen uitnodigen voor een gesprek.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.