Art4U Kunsteducatie: Docent Keyboard

Art4U Kunsteducatie in Veldhoven zoekt een Docent Keyboard voor 0,3-0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenArt4U zet zich in voor het belang van muzikale ontwikkeling en is koploper op het gebied van muziekeducatie in de gemeenten Bergeijk, Eersel en Veldhoven. Haar missie is om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in de regio het plezier van muziek maken te laten ervaren en hun talenten tot bloei te laten komen. Samen & spelen zijn hierbij de sleutelwoorden. Art4U verzorgt het muziekonderwijs op alle basisscholen in de regio en biedt daarnaast instrumentale en vocale lessen aan voor zowel beginners als gevorderden en heeft diverse ensembles voor jeugdigen, volwassenen en senioren.

Wij zoeken een docent specifiek voor keyboardles.

Docent Keyboard

0,3-0,5 fte

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt vanaf schooljaar 2022/2023, 36 weken per schooljaar muzieklessen aan diverse cursisten. In overleg bepalen we samen hoeveel en welke dagen van de week;
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor de voorbereiding en de uitvoering van de keyboardlessen aan verschillende doelgroepen en hebt daarbij een vraaggerichte aanpak.

Wat vragen wij?

  • Een professional met een relevante afgeronde hbo-muziekvakopleiding;
  • Een open persoonlijkheid: iemand die inspirerend en toegankelijk is en beschikt over aantoonbare pedagogische en didactische vaardigheden;
  • Je bent enthousiast, resultaat gericht en voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs en het begeleiden van talent;
  • Je bent flexibel, ondernemend en beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent bereid om op meerdere locaties je werkzaamheden uit te voeren. Art4U is gehuisvest op drie locaties: Veldhoven, Eersel en Bergeijk. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een auto.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende, uitvoerende baan waarin jij je volledig kunt ontplooien;
  • Er werken bij Art4U docenten met een arbeidsovereenkomst (cao Kunsteducatie) en als zzp’er, beide opties zijn bespreekbaar. Bij een loondienstverband vindt inschaling (op basis van ervaring) plaats volgens het nieuwe functiewaarderingsysteem in de functie ‘medewerker educatie’. Inschaling is afhankelijk van de overeen te komen werkzaamheden.

Geïnteresseerd?
Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Mail dan direct jouw cv met een korte motivatiebrief naar onderwijs@art4u-kunsteducatie.nl. Na ontvangst nemen onderwijscoördinatoren Patrick Géboers en Dave Ververgaard binnen een week contact met jou op voor een sollicitatiegesprek. Heb je vragen over de functie of de procedure, mail dan eveneens naar onderwijs@art4u-kunsteducatie.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.