Ziggo Dome: Manager Financiën

De Ziggo Dome in Amsterdam zoekt een Manager Financiën voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenIn korte tijd is de Ziggo Dome onmisbaar geworden in de live industrie van Nederland en misschien wel Europa. Sinds juni 2012 biedt de Ziggo Dome onderdak aan grote (internationale) artiesten en per concert aan circa 17.000 fans. Door de unieke LED-gevel met bijna 1 miljoen LED-lampjes is de Ziggo Dome niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Bijzonder aan deze locatie is dat het geheel ontworpen is vanuit de visie ‘single purpose design, multi use’ en de akoestiek, comfort en beleving centraal staan. Alles draait om live muziek, gemak en kwaliteit.

De Ziggo Dome is op zoek naar een full time:

Manager Financiën

40 uur per week

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afdeling financiën en de aansturing van de financiële processen binnen de Ziggo Dome in brede zin. Door de kleine organisatie ben je tevens meewerkend voorman op de Financiële Administratie en ben je als zodanig bekend met de werking van boekhoudsystemen (in dit geval Oracle Financials). Daarbij ben je verantwoordelijk voor periodieke rapportage aan de (beursgenoteerde) aandeelhouder en het opleveren van overige financiële managementinformatie, bent betrokken bij relevante deelprojecten als betaalsystemen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering en je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling Financiën (4 FTE) en indirect aan de tijdelijke medewerkers welke tijdens de evenementen verantwoordelijk zijn voor betalingsafwikkeling.

Waar houd je je mee bezig?

  • Leidinggeven aan de Financiële Administratie;
  • Verantwoordelijk voor een adequate financiële administratie en het inrichten / optimaliseren van de administratieve processen in brede zin;
  • Verzorgen van periodeafsluitingen en periodieke rapportage aan de aandeelhouder en het management;
  • Zorgdragen voor efficiënte en effectieve administratieve processen binnen de organisatie m.b.t. financiële administratie en de daarop aansluitende administraties (oa horeca). Analyseren en verklaren van verschillen;
  • Identificeert en analyseert behoeften van de (interne) organisatie m.b.t. financiële management-informatiebehoefte en geeft hier vorm aan;
  • Zelfstandig opstellen jaarrekeningen;
  • Toezien op juiste en tijdige fiscale aangiftes (BTW, VpB, Loonbelasting);
  • Onderhouden van contact met relevante partijen (accountant, fiscalisten);
  • Verantwoordelijk (in nauwe samenwerking met de afdeling Horeca en ICT) voor de betalingsafwikkeling tijdens evenementen.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO niveau (HEAO, WO-bedrijfseconomie) en 5 tot 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van accountancy & control en hebt ervaring opgedaan met het aansturen van een (klein) team. Je combineert een hands-on mentaliteit met analytische vaardigheden. Je functioneert goed in een informele omgeving waarin ondernemerschap centraal staat, bent flexibel en kan goed omgaan met deadlines. Daarnaast ben je op de hoogte van relevante fiscale wet- en regelgeving en richtlijnen. Verder heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden, leidinggevende capaciteiten, geen 9 tot 5 mentaliteit en je kan goed schakelen tussen een operationele en management-rol.

De voertaal binnen Live Nation is Engels, en de gezochte kandidaat kan dan ook zowel verbaal als schriftelijk vloeiend communiceren in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden
De Ziggo Dome biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een full-time functie (40 uur per week) met –gezien de aard van de onderneming- flexibele werktijden. Gestart wordt met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met uitzicht op een vast dienstverband.

Reageren?
Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan je cv en motivatie onder vermelding van “Vacature Manager Financiën” uitsluitend per e-mail naar vacature@ziggodome.nl. Voor meer informatie over de functie mail je naar dit e-mail adres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.