Trias, centrum voor de kunsten: Docent Beeldende Kunst Cursussen

Trias, centrum voor de kunsten in Rijswijk zoekt een Docent Beeldende Kunst Cursussen voor Nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenBij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door cursussen, workshops, vakantie-activiteiten en evenementen te organiseren in de vrije tijd en door kunsteducatie aan te bieden in het onderwijs. Daarnaast is Trias actief in de gemeente Rijswijk door het organiseren van of deelnemen aan maatschappelijke projecten. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Sinds kort is Trias bewoner van het Huis van de Stad Rijswijk, een prachtige plek in Rijswijk waar ook de bibliotheek, stichting welzijn en het stadhuis gehuisvest worden.

Beeldende kunst cursussen vrije tijd
Trias geeft na schooltijd op woensdag- en op donderdagmiddag cursussen tekenen en schilderen voor kinderen en jongeren op de locatie Huis van de stad Rijswijk. De lesruimtes zijn ruim en modern ingericht. Waar mogelijk werken we op het gebied van beeldende kunst samen met Museum Rijswijk. Voor donderdag zoeken we nog een docent.

  • Jaarcursus: donderdag 15.50-17.30 uur, 6 tot en met 9 jaar.
  • Jaarcursus: donderdag 17.50-19.30 uur, 10 tot en met 13 jaar.
  • Korte cursus (vanaf 6 oktober): donderdag 19.50 uur, 14+.
  • Je creëert een sfeer in de les, waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.
  • Je treedt op als coach met oog voor het individu binnen de groep. Je kan goed differentiëren en past de inhoud van de activiteit aan op het niveau en de dynamiek van de groep.
  • Je geeft invulling aan de leerlijn beeldende kunst/tekenen en schilderen en bereidt jaarlijks minimaal een of meerdere presentatie(s) voor.

Trias, centrum voor de kunsten zoekt per direct een

Docent Beeldende Kunst Cursussen

(tekenen en schilderen op donderdag)
Nader te bepalen aantal uur per week

Wat vragen wij

  • Een afgeronde opleiding HBO docent beeldende kunst.
  • Woonachtig in Zuid-Holland of omstreken.

Wat bieden wij?
Een leuk en enthousiast team. Trias biedt de docenten mogelijkheden voor ontwikkeling en coaching. De functie kan in dienst of als zzp’er worden vervuld. Trias volgt de cao-kunsteducatie en het ZZP tarief is € 45,- per uur.

Solliciteren
Voor informatie kun je contact opnemen met coördinator Jolanda de Heus, telefoon 06-45 54 64 68. Stuur per direct een email met motivatiebrief en CV aan sollicitatie@stichting-trias.nl, onder vermelding van ‘beeldende kunst’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over Trias verwijzen wij je naar www.stichting-trias.nl.